Ben bir aşılama ve 4 tüp bebek tedavisi geçirdim. Aşılama hariç ilk üç tedavimin hepsinde 2 hafta full yattım. Sadece yemek yemek lavaboya gitmek ve namaz için kalktım. Hatta sırt üstü uyu dedikleri için geceleri hep sıçrayarak korkarak uyandım. (çünkü asla sırt üstü rahat edemeyen biriyim) ve ilk tedavim kimyasalla sonuçlandı diğer ikisi negatif.veraerva Merhaba cnm hamile kalan birine hep sormak istediğim şey transferden sonra istirahat ettin mi yatarak mi geçirdin?
Kızlar doktora gittim bugün tedavimin 8. Günü bugün doktor 5-6 tane saydı ama 2-3 tanesi iyi gidiyor dedi toplar bakarız 1 tane olursa transfer etmen dondururum bir daha tedavi yapar hepsini koyarım dedi moralim çok bozuldu 14 mm biri diğer ikisi 13 mm
Allah inşallah kucağına almaya nasip etsin cnm çok sağolasın bende bu seferkinde yatmadim hep hoşuma giden şeyleri yaptım hergün dışarı çıktım iğne için ardındanda gezdim islh bende görürüm pozitifi bu seferBen bir aşılama ve 4 tüp bebek tedavisi geçirdim. Aşılama hariç ilk üç tedavimin hepsinde 2 hafta full yattım. Sadece yemek yemek lavaboya gitmek ve namaz için kalktım. Hatta sırt üstü uyu dedikleri için geceleri hep sıçrayarak korkarak uyandım. (çünkü asla sırt üstü rahat edemeyen biriyim) ve ilk tedavim kimyasalla sonuçlandı diğer ikisi negatif.
Bu son tedavimde dr da gittiğim merkezin psikoloğuda kesinlikle yatma uzan dinlen ama yürümekten korkma sadece iş yapma dediler. Eşimle her gün 20 dk falan yürüyüşler yaptık. Evdede hiç iş yapmadım ama hep yatmadım. oturdum evde dolaştım örgü ördüm zaman geçirmeye çalıştım. Ve pozitifi gördük şükür.
Hep yatıldığında rahim kasılıyormuş ve kendini tehdit altında hiisediyormuş lütfen yatmayın
Amin canım güzel haberlerinizi bekliyorumAllah inşallah kucağına almaya nasip etsin cnm çok sağolasın bende bu seferkinde yatmadim hep hoşuma giden şeyleri yaptım hergün dışarı çıktım iğne için ardındanda gezdim islh bende görürüm pozitifi bu sefer
Ah ah nerde herks uzakÖrgü yap canım yada yakın arkadaşlarınla çık gez dolaş çok yormadan kendini tabi.
Aynen bende :)Kızlar bende transferden once evımı ıyıce temızlıyorum kı daha iş yapamayacgım ıcın yer sıl supur toz al daha yarılayamadım bıle işimi cok yoruldum sımdıden dınleneyım bıraz dedım
Dun de birine aynisini uyguladar, 10 a tamamlayalim diyodu yumurta sayisini. Kacinci gun bugun senin? Cok dusunme uzulme olumsuz erkilemesin canim yumurtalari, stres cok etkiliyo
Öyle elbette ama işte üzülüyor insan canım yaBence stres yapıp yumurtaları üzme herseyin hayirlisi olsun
ben evi bile boyattım bebelerim gelecek ev hijyenik olsun die.. tayinciyiz die yatak odası takımı almamıştım... onu da aldım.. :) kendimi baya şımarttım.. bebelerim olursa onlarla en çok yatak odasında vakit geçircez die.. bebek odası yapamam sanırım.. Allah o günleri göstersin... İnşallah.. benim transfer sonrası 4. günüm hala var ara ara kasılmalar..Kızlar bende transferden once evımı ıyıce temızlıyorum kı daha iş yapamayacgım ıcın yer sıl supur toz al daha yarılayamadım bıle işimi cok yoruldum sımdıden dınleneyım bıraz dedım
canım yalnız değilsin ben de bugün gittim bana da aynı şeyi söyledi senle kaderlerimiz bir sanırım hayırlısını dileyelim canım Allah yardımcımız olsun
Bende sen gibi yaptım pazartesi her yeri temizleyip yemek yaptım ve şimdi dinleniyorumKızlar bende transferden once evımı ıyıce temızlıyorum kı daha iş yapamayacgım ıcın yer sıl supur toz al daha yarılayamadım bıle işimi cok yoruldum sımdıden dınleneyım bıraz dedım
Senin ardından ben haber verecem inşallahben evi bile boyattım bebelerim gelecek ev hijyenik olsun die.. tayinciyiz die yatak odası takımı almamıştım... onu da aldım.. :) kendimi baya şımarttım.. bebelerim olursa onlarla en çok yatak odasında vakit geçircez die.. bebek odası yapamam sanırım.. Allah o günleri göstersin... İnşallah.. benim transfer sonrası 4. günüm hala var ara ara kasılmalar..
Canim benim en son kontrole gidip bugun catlatma igneni yap dediginde bile en buyugu 18 mm, en kucugu 11 mm ydi. 11 olanlari dikkate almamisti. 15 ten buyuk olanlari sayip 6 tane var demisti. Baz aldiklari 15 ten buyuk olanlar. 10 toplamislardi, 7 sine islem yapmislardi. Kucuklere yapmamislar demek kiBenim adetim geçen Çarşamba başladıydı bugün tam bir hafta oldu aslına bakarsan daha 5-6 gün var e o zamana kadar 19-20 mm olacak hepsi neden böyle dedi anlamadım sen hatırlıyor musun senin bu zamanlarda kaç mm idi ve kaç mm olunca topladılar?
Bende öyle yaptm kzlar ☺☺Bende sen gibi yaptım pazartesi her yeri temizleyip yemek yaptım ve şimdi dinleniyorum
Canim benim en son kontrole gidip bugun catlatma igneni yap dediginde bile en buyugu 18 mm, en kucugu 11 mm ydi. 11 olanlari dikkate almamisti. 15 ten buyuk olanlari sayip 6 tane var demisti. Baz aldiklari 15 ten buyuk olanlar. 10 toplamislardi, 7 sine islem yapmislardi. Kucuklere yapmamislar demek ki
Simdi yemek yapıcam koltuklarıda sıldım tozlarda alındı Allaha sukur işim bıttı yanı bende bu evden tasınacagım için pek bişey yapmıyorum boya badana gıbı zaten 2 bucuk senelık evlıyım yanı ev pek pıs degıl inş istedıgım eve gecerımde bende yenı yatak odası alıcam orada buyuturum bebegımı şimdiden varmıs gıbı davranıyorum ama pozıtıf olmak ıstıyorum yanıBende sen gibi yaptım pazartesi her yeri temizleyip yemek yaptım ve şimdi dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?