nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Suigeneris17 angel-devil çok tsk ederim rabbim gönlünüzce versininşallah
Canim sen konyadan mo geliyodun? Dun yan tarafimda bi bayan vardi onun da transfer gunuydu. Onlar da konyadan gelmisler. Bugun otelde kalcaz dedi esi, gorevliler yarin cok onemli yarin belki doktor bey izin vermez yola gitmenize, bugun o kadar onemli degil bugun gidin falan diyodu. Sen de bi sor istersen hangi gun yola gidebilecegini

kızlar karnımda regli gibi gaz gibi ağrı var dün gece de vardı sabah uyandığımda geçmişti şimdi yine var.. inş tutunduğu içindir.. bazen bi korku gelio ki...

Merhaba arkadaşlar. Ben de aranızda katılabilir miyim.benim de ikinci tedavim oluyor.iki gün önce lucrin iğneleri ne başladım. Daha önce tedavi ile bir kızım dünyaya geldi üç yaşında. Bu da olursa inşallah ikinci evladına kavuşacağım.rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın.

Yeni gördüm topigı. Benden daha ileridesiniz cogunu tedavide sanırım. Ben önümüzdeki hafta yumos çoğaltma iğneleri ne başlayacağım.

kızlar karnımda regli gibi gaz gibi ağrı var dün gece de vardı sabah uyandığımda geçmişti şimdi yine var.. inş tutunduğu içindir.. bazen bi korku gelio ki...
Canimm benim asilamalarimda ilk 3-4 gun boyle kasiklarim belim falan agrirdi, batmalarim olurdu, gazim olurdu. Sonra bi anda kesilirdi hepsi. Agrilarim gidince tutmadi gibi hissedersim ikisi de negatif oldu. Keske agrilar ve gazim hep benle kalsa derdim. Ins tuttugu icin devam ediyodur senin icini ferah tut. Test tarihin ne zaman senin?

aslında 7 gün var haftaya çarşamba.. ama 5. gün embriyosu ya transferden 7 gün sonra kan vereyim diorum.. bilmiom o zmn gelince de kokarmıyım vermeye... içim gerilio gibi sanki.. sıparım bana sımsıkı tutunmuştur inşş..

Arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun güzel sonuçlarıızı alıp hep beraber mutlu oluruz inşallah.

Benim de 5. gün embriyosuydu iki tane transfer edildi biri tuttu. Transferden sonraki 8.gün kan sonucum 154 çıkmıştı çok şükür ama çıkmayabilirdide.

hımmm benim pazara gelior.. acile giderim ben de.. :) tebrik ederim cnm sağlıkla kucağına al inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…