hoşgeldinn aramızıhadi bakalım nisanda yumurtalarımıza bereket gelir inşallah
ankarada hangi merkezdesin peki
hadi inşallah canım bu arada hoşgeldinBen de nisan da dondurulmuş ile 2. tedavime başlayabilirim İnşallah.
ilk defa duydum doktorunu bende novaartta Ahmet hocanın hastasıyımDr. İbrahim Esinler in hastasıyım özelde. Ama tüm işlemleri hacettepe tıp fakültesinde yapacak sanırım.
amiinn inşallah canım umut tüp için güzel şeyler duydum hep2. denemem, umut tüp bebek merkezini düşünüyoruz tedavi için. nisan ayı hepimize müjdeler getirir inş:)
Hoşbulduk. İnşallah kızım olmasını çok isterim. Yarın doktora gideceğim belli olur herhalde nisanda olup olmayacağı.hadi inşallah canım bu arada hoşgeldin
avatarın ne hoş inşallah öyle anne kız olursunuzbu buz bebeğinle
Merhaba,bende zeynep kamilde rapor asamasindayim.bizim problemimiz varikosel dolayisiyla sperm sayi hiz morfoloji,yok yok yani..rapor icin adetimin 3. Gunu Z.K.de yapilan ultrasonda bisey gorunmemisti ama radyomarda hsg ccektirdim bendede polip cikti,muhtemelen tüpe baslanamicakbn zeynep kamilde yaptıracağım. raporda çıkarttım ilaçlarımı aldım. nisan ayındaki regl dönemimi bekliyorum. özel bir kaç tane yerle görüştüm ( bahçeci -florence nightingale- umut) içime sinmedi ekstra istekleri bitmedi histeroskopi gibi.
bir sıkıntımız görünmüyor aşılama yaptırmıştım oda tutmuştu ama düşmüştü. doktorlar tüp bebekte bir şansımızı deneyelim dediler. bakalım ne olacak nasıl olacak göreceğiz.
olur inşallah nisanda olmasada gel yinede bekleriz topiğeHoşbulduk. İnşallah kızım olmasını çok isterim. Yarın doktora gideceğim belli olur herhalde nisanda olup olmayacağı.
2 kurul var bir tüp bebek olabilir diye ikinciside ilaç için. aslında süründürmüyorlar herşey tamamsa 1-1.5 ayda rapor çıkmış oluyor sonrada ,aylardaki yoğunluğa göre 1-2 ay atabiliyor.( aylık 120 hasta ya tüp bebek yapabiliyorlarmış) ben şubat sonunda ilaç raporum çıktı nisana ilk reglinde gel dediler. tedaviye başlayacaklar.Merhaba,bende zeynep kamilde rapor asamasindayim.bizim problemimiz varikosel dolayisiyla sperm sayi hiz morfoloji,yok yok yani..rapor icin adetimin 3. Gunu Z.K.de yapilan ultrasonda bisey gorunmemisti ama radyomarda hsg ccektirdim bendede polip cikti,muhtemelen tüpe baslanamicak
Sizin rapor ciktiktan sonra ilk adetinizde hemen baslanacak dedilermi yoksa devlet hastanesi oldugu icin bikac ay sonrasinami randevu veriliyor
Birde gerekli belgeleri tamamlayinca (ultrason,smear,hsg,fotograflar vs.) rapor hemen cikiyormu yoksa kurulda süründürüyolarmi
Tabi gelirim. İnşallah olur da o süreci birlikte paylaşarak geçiririz.olur inşallah nisanda olmasada gel yinede bekleriz topiğe
inşallah canım hayırlısı olsun hakkımzdaTabi gelirim. İnşallah olur da o süreci birlikte paylaşarak geçiririz.
hoşgeldin canımbende doktorumla ilk görüşmemi yaptım.hastane seçimimize de karar verdik.nisanı sabırsızlıkla bekliyorum
bahçeci hakkında hep güzel şeyler duydum canım hayırlısı olsun bu son olsun peki sorun neydi2. denemem. bahçeci umut tüp bebekte tedaviye başlıycam kısmetse.
hoşgeldin canım benim 2 negatifim tedavim var bu yazdan beri 2 iptal tedavim oldu canımKızlar merhaba ben de nisan da ilk denememi yaptıracağım. sorunumuz sperm sayı azlığı. benim hormon testlerimde bir sorun çıkmadı. Bu ay birkaç gün sonra histereskopi olacağım ve nisanda inşallah bir sorun olmazsa tüp bebek. Ama sorunum şu inanılmaz bir negatiflik var üzerimde ve çok korkuyorum tedavi sürecinden . bebeğin tutunmamasından korkuyorum, düşük yapmaktan herşeyden korkuyorum. Siz bu psikolojiyiyle başa çıkabiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?