- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 39
Ilk guzel haberleri senden aliriz insshaydi bakalım gözün aydın şimdiden canım.
benimde yarın yumurtalar toplanacak arkadaşlar. kulun kula ettiği dua daha makbuldür derler. dualarınızı eksik etmeyin nolur. belki sizlerin dualarıyla gelir meleklerim.
Allah yardımcın olsun cnm .. Son denemen olsun inşallah.. önce göbişin sonra kucakların çocuk dolsun!Kızlar yarın transferim var memorial şişli de. Bu 4. Denemem olacak
Yaaaa ne oldu ne dedi doktordemir6133 ben berceste ye bıraktım. Özel den attım listeyi. İstersen sen dvm etir. Benim durumlar karışık bu ay belki başlamak nasıp olmayacak
canıım adet söktürücü verecek diodun doktor.. ne oldu?demir6133 ben berceste ye bıraktım. Özel den attım listeyi. İstersen sen dvm etir. Benim durumlar karışık bu ay belki başlamak nasıp olmayacak
Kaç yumurtan var büyüklüklerini söyledş mi doktor bende tedavideyim rezerv azlığım varKızlar bana kımse cevap yazmıyo ya bende aranıza katılmak ıstıyorum bende tedavıye basladım pazartesı tekrar kontrole gıtcem adetın ıkıncı gununden basladık tedavıye ve 1 hafta sonra yumurtalıklar toplancak bugun bıttı adetıım bakalım ıns bu ay sonu guzel haberler alırım sızın nasıl gıdıyo tedavılerınız ben ılk kez yaptırıyorum
canıım adet söktürücü verecek diodun doktor.. ne oldu?
OlmaZ diosa olmaz cnm.. ben de dedim olmadı aşılamaya geçelim.. kızdı bana yok dedi... benim de yoğun gelmedi.. adetin 6. günü bugün kan geldi benden iki gündür bişey yoktu.. :) demek ki benim duvar yıkılmış.. doktor bişey demedi bana..Verdi ama tamamen kurudu sanki.yoğun kanama olana kadar kullan dedi. Tamamen bitince hapı bırakacak mişim. Anlamadım şimdi diğer aya mi kaldı dedim yok dedi doktor.
OlmaZ diosa olmaz cnm.. ben de dedim olmadı aşılamaya geçelim.. kızdı bana yok dedi... benim de yoğun gelmedi.. adetin 6. günü bugün kan geldi benden iki gündür bişey yoktu.. :) demek ki benim duvar yıkılmış.. doktor bişey demedi bana..
17 veya 19 olması gerek yanlış bilmiyorsam toplanması içinHayırlı haftalarımız olsun bayanlar.
Bugün dr kontrolüm vardı, büyük ihtimalle cuma, en geç cumartesi opu var. Çarşamba tekrar kontrole gidicem o gün kesin kararı verecek. ortalama 20 tane kadar yumurtam varmış, 8 tanesi 13-15 mm arası diğerleri biraz ufak dedi, ek bir ilaç verdi küçüklerde büyüsün biraz dedi. Acaba toplanabilmesi için boyutun kaç olması gerek. O küçükleri toplayamazlarsa kist mi oluşacak bilginiz varmı
Canım anestezi li zaten bişey anlamiyorsunarkadaşlar yarın yumurta toplama işlemi yapılacak. bilgisi olan var mı nasıl bir işlem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?