Benim trsnsferimde tsh 4 cikmisti erbil bey hemen eutrox25 mg başlati o günden beri kullanıyorum bende canim..meyvada az porsiyonlarim var üstünde yoğurt ye demişti diyet doktorum..gerçekten zor işler canım ya diğer hamisler gibi rahat olamıyoruz zor bulunca..inş sende güzel haberle gekiceksin..Ben zaten tiroid hastasıyım canım sürekli tsh ölçtürüyorum, hep 2-2,5 gibi çıkardı ilk defa 15 gün önce 4,16 çıktı panik oldum. Endokrin doktorum ilacın dozunu arttırdı allahtan artık Bebek kendi tiroidini üretiyor korkma dedi tehlikeli zamanları atlattık. Bi on gün sonra tekrar test yaptırıcam bakalım düşmüş mü ne zor işler yaa. Şimdi yaz meyveleri maşallah hepsi şekerli insan ne yapacağını şaşırıyor. Tatlı çok yemiyorum ama yine de dediğin gibi bugünden itibaren şeker diyetine girmem lazım. Hayırlısıyla şu doktor kontrolünü de bi atlatsam..
Evet canım gittik bugün doktora bir ayın acısını çıkarttık 45 dk sürdü ayrıntılı doya doya gördük kızımızı :) çok şükür herşey yolundaydı sağlığı sıhhati iyiydi. 4d ultrason resmimizde var artık :)) gerçi eliyle suratını kapattığı bi anın çıktısını almış doktor pek birşeye benzemiyor ama biz ekranda daha net anlarını gördük bana benziyordu :)) kilosu biraz az geldi bana 365 gramdı ama doktor normal dedi beslenmeme falan çok dikkat ediyorum zaten daha ne yapıyım demek ki zarif olucak kızım diyip teselli ediyorum kendimi :) sen nasılsın canım bebiş nasıl tekmeliyor mu prenses :)derinn83 cnm bugun kontrolun yokmuydu nasilsin bebek nasil
Evet canım gittik bugün doktora bir ayın acısını çıkarttık 45 dk sürdü ayrıntılı doya doya gördük kızımızı :) çok şükür herşey yolundaydı sağlığı sıhhati iyiydi. 4d ultrason resmimizde var artık :)) gerçi eliyle suratını kapattığı bi anın çıktısını almış doktor pek birşeye benzemiyor ama biz ekranda daha net anlarını gördük bana benziyordu :)) kilosu biraz az geldi bana 365 gramdı ama doktor normal dedi beslenmeme falan çok dikkat ediyorum zaten daha ne yapıyım demek ki zarif olucak kızım diyip teselli ediyorum kendimi :) sen nasılsın canım bebiş nasıl tekmeliyor mu prenses :)
Boyunu söylemedi bizde akıl edip sormamışız, şimdi verdiği cd deki usg fotolarına baktım da onlarda da boy yok hiç. 2 hafta sonra kontrolümüz var sorucam bu sefer inş. Yüzü bana benziyor ayakları da aynı eşimin ayakları baş parmağın yanındaki parmak çok az daha uzun eşim de seviniyor ona benzemiş diye :))) maşallah seninki de hareketli desene kızlar sakin olur derlerdi güya bizimkiler oturtmayacak bizi galiba :) benim doktor tetanoz aşını 24.hafta yaptırıcan dedi kaçış yok olucaz artık aşı inş ağrı falan yapmaz. 5 kilo çok değil canım sonuçta 48 le hamile kalmışsın başlangıç kilon azmış ama bundan sonra hızla kilo alıcakmışız temkinli ol sen yavaş yavaş. Bi 10 kilo daha alsan doğuma 15 kg ile gidersin bu da gayet normal bi kilo. Ben hormon ilaçları yüzünden çook kilo almıştım 66,5 kg ile hamile kaldım maalesef. kusmalarım çok olunca 63,5 kg ya düştüm şimdi 67 kg ya çıktım. Yani 3,5 kg aldım ama başlangıç kilomla kıyaslayınca yarım kilo almış gibi oldum :))Oyy masallah cnm cok sevindim kilosu iyi ya bence boyu kac cm cnm bende ultroson resmine bakip bana benziyo diyorum herkese :) masallah kizim hareket ediyo hic onu sıkıstirmama izin vermiyo biraz karnimin ustune yuklensem vuruyo vazgecmiyo ben kendimi duzeltene kadar uykudan hep uyandiriyo bugun aile hekiminde tetonoz asisi yaptirdim kalp atislarinida dinlediler hamile kaldigimdan beri 5 kilo almisim cokmudur acaba 48 kilo ile basladik 53 kilo olmusuz sizde durunlar nedir ne kadar kilo aldiniz
Boyunu söylemedi bizde akıl edip sormamışız, şimdi verdiği cd deki usg fotolarına baktım da onlarda da boy yok hiç. 2 hafta sonra kontrolümüz var sorucam bu sefer inş. Yüzü bana benziyor ayakları da aynı eşimin ayakları baş parmağın yanındaki parmak çok az daha uzun eşim de seviniyor ona benzemiş diye :))) maşallah seninki de hareketli desene kızlar sakin olur derlerdi güya bizimkiler oturtmayacak bizi galiba :) benim doktor tetanoz aşını 24.hafta yaptırıcan dedi kaçış yok olucaz artık aşı inş ağrı falan yapmaz. 5 kilo çok değil canım sonuçta 48 le hamile kalmışsın başlangıç kilon azmış ama bundan sonra hızla kilo alıcakmışız temkinli ol sen yavaş yavaş. Bi 10 kilo daha alsan doğuma 15 kg ile gidersin bu da gayet normal bi kilo. Ben hormon ilaçları yüzünden çook kilo almıştım 66,5 kg ile hamile kaldım maalesef. kusmalarım çok olunca 63,5 kg ya düştüm şimdi 67 kg ya çıktım. Yani 3,5 kg aldım ama başlangıç kilomla kıyaslayınca yarım kilo almış gibi oldum :))
Evet canım parmaklarından tutta bağırsaklarına kadar aklına ne geliyorsa bakıyor doktor. Uzun süren de bi işlem olduğu için doya doya görüyorsun bebeği en güzeli de o :) bana da sağlık ocağı 20.hafta gelirsin aşıya demişti kendi doktoruma sorup giderim demiştim, bugün sordum yaptırıyım mı diye evet yaptırıcan ama 24.hafta dedi bende anlamadım niye öyle dedi. Burda da görüyorum herkesin sağlık ocağı 20.hafta yapıyor. Acaba bizim hastane aşıyı kendi mi yapacakta 24.hafta diye zaman belirlemişler. Şu doktordan gelince kafaya takılan sorular olmuyor mu deli oluyorum. Neyse 2 hafta sonra kontrole gittiğimde bir daha sorıyım bakim.Kizlar daha hareketli ya erkek cocuklari daha sakin diyolar valla cnm ne kadar sukretsek az hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin benimde ayrintili ultrason 19 eylul ayrintili ultrason organ taramasi oluyo degilmi birde tetonoz asisi pek acitmadi ya oyle korkulacak bi durum yok bence 24.haftalikken 2.si vurulcak
Evet canım parmaklarından tutta bağırsaklarına kadar aklına ne geliyorsa bakıyor doktor. Uzun süren de bi işlem olduğu için doya doya görüyorsun bebeği en güzeli de o :) bana da sağlık ocağı 20.hafta gelirsin aşıya demişti kendi doktoruma sorup giderim demiştim, bugün sordum yaptırıyım mı diye evet yaptırıcan ama 24.hafta dedi bende anlamadım niye öyle dedi. Burda da görüyorum herkesin sağlık ocağı 20.hafta yapıyor. Acaba bizim hastane aşıyı kendi mi yapacakta 24.hafta diye zaman belirlemişler. Şu doktordan gelince kafaya takılan sorular olmuyor mu deli oluyorum. Neyse 2 hafta sonra kontrole gittiğimde bir daha sorıyım bakim.
Sütün gelmiş canim bazı annelerin bu aylarda daha sütü gelmeye başlıyor şanslı bebiş seninki bol sütü olcak annesinin :) ama tabi sen yine de bi doktoruna sor erken gelmesinin bir zararı var mı diye. Okuduğum kadarıyla mutlaka sütyen takın yer çekimi de hızlandırıyor süt gelişini diyorlar. Göğüslerinin uyarılmamasına dikkat et elinle falan da hiç sıkma canım. Birde süt yapıcı şu sıralar sık tükettiğin bi gıda varsa biraz azalt onu yemeyi.Cnm ben simdi baktimda mememden sivi geldi sutmu acaba zaten bastan beri acayip sistiler 5 kilonun iki kilosu kesinlikle goguslerim normalmi acaba ya yarin doktorumu arasam sasirdim kaldim
Sütün gelmiş canim bazı annelerin bu aylarda daha sütü gelmeye başlıyor şanslı bebiş seninki bol sütü olcak annesinin :) ama tabi sen yine de bi doktoruna sor erken gelmesinin bir zararı var mı diye. Okuduğum kadarıyla mutlaka sütyen takın yer çekimi de hızlandırıyor süt gelişini diyorlar. Göğüslerinin uyarılmamasına dikkat et elinle falan da hiç sıkma canım. Birde süt yapıcı şu sıralar sık tükettiğin bi gıda varsa biraz azalt onu yemeyi.
İnsanlar doğumdan sonra yemediği denemediği şeyi bırakmıyor sütü gelsin diye seninki maşallah bebeği bile beklemeden başladı gelmeye :)) gayet fit bi vücuda ve küçük sayılabilecek göğüslere sahip bi arkadaşım var onun da acayip sütü var hatta bebeği emmeyi bırakıp memeyi ağızdan çıkartınca süt direk göğsünden fışkırmaya başlıyorBaktim 5.aydan sonra oluyomus normalmis gidalarada dikkat edeyim sutyende cikarmiyorum sadece cpk sistikleri icin gece rahatsiz ediyo o zaman cikariyorum o kadar ayy ins bebegimin sutu bol olur ya
İnsanlar doğumdan sonra yemediği denemediği şeyi bırakmıyor sütü gelsin diye seninki maşallah bebeği bile beklemeden başladı gelmeye :)) gayet fit bi vücuda ve küçük sayılabilecek göğüslere sahip bi arkadaşım var onun da acayip sütü var hatta bebeği emmeyi bırakıp memeyi ağızdan çıkartınca süt direk göğsünden fışkırmaya başlıyortü tü tüüü maşallah nazar değmesin canım
benim de şükür yolunda canım her şey:)Suigeneris17 canım bugün ayrıntılı ultrasonum vardı, çok şükür benim plesanta çıkmış yukarı. Sen nasılsın yakın zamanda gitmiş mitsin doktora seninki de çıktı mı acaba yukarı
Hadi gözümüz aydın canım çok sevindim :) yolu yarıladık zaten inş devamı da böyle sorunsuz gider hepimizinbenim de şükür yolunda canım her şey:)
Çok mutlu oldum senin adına Maşallah canım bizde biraz önden gidiyoruz şeker yüklemesi yaptinizmi canım..Kızlar bnde bugun ayrıntılı ultrasona gırdım sukur bebegım 10 gun onden gıdıyo bı sıkıntı yokmus hıcbıyerınde uyuyodu bebegım yuzunude gorduk babasına benzettık ve boyuda 24 cm kılosuda 370 gram normalde son adete gore 19 hfta 3 gunluk ultrasona gore 20 hfta 6 gunluk cok sevndm bısey olmadıgına herkesınde yolunda gıdıyo masallah ıns boyle devam eder
Hayır canım yaptırmadım yaptırmamda heraldeÇok mutlu oldum senin adına Maşallah canım bizde biraz önden gidiyoruz şeker yüklemesi yaptinizmi canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?