mina33 canım embiryo gelişimi için vurduruyorlar onu benim bugün de yine silik ikinci çizgi çıktı sen yaptın mı?
bugünde silik çizgi çıktı. 6.günüm bugun. ama bana çatlatma iğnesi falan yaptırmadı doktor. niye bilmiyorum artık.
doktor bana 2. yada 3. adette yapılabilir dedi.ben dün adet oldum benimde bu ay sonu 28-29 ikinci olucak ama benim yumurta kalite sorunum var ve vitaminlerim çok düşük çıktı şimdi takviye alıyorum bu ay sonu bana cok erken geldi 3.adeti beklemeyi düşünüyorum.Bende ilk ramazan dedim nasıl olur ama tedavi bu sonuçta doktorum iğneleri akşam yaparsın muayeneni jelsiz yaparız tutarsın orucunu demişti.3.adette ramazan sonu transfer yada toplama bayrama denk geliyor onuda bi hastaneyle görüşücem.sizin sorun ne ilk denememi.ayky Geçmiş olsun benimde negatif sonuç. ilk denememdi. şimdi ne zaman başlasam doktor bir ay ara verilim dedi. yani mayıs sonu başlyacağız o zaman da ramazan ayına denk geliyor nasıl yapsam bilemedim
Benımkı cok acımıyordqa sıskınlık dolgunluk var batma falanda yok bende persembe yapım barı 3.gun embrısosu bellı olur demı 10gun oluyor transfer gununu sayarsakcanım ben ilk günden beri yapıyorum. 5.gün silik çizgiyi gördüm. bugünde 6.günün sabah yine yaptım silik çizgi beliriverdi. benim göğüslerim çok acıyo. yanıyo falan. belimdede ağtı var. kasıklarımdaki batmalar arttı dünden beri. hayırlısı bakalım.
Ay çok sevindim canımm Allah kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin inşallah bende yarın gidicem benimde içime ikiz doğuyor 7. gün değerim 145 9. gün değerim 421 :)
ilk deneme sorun benim karın içim çok yapışık sağ tüp kapalı böyle yani. benimde adetimin 5.günü ben de ay sonu 28-29.unda tekrar adet olurum. ilk tarnsferin ne zaman oldu. ben bi ay ara vermiş olcam ay sonu başlarsamdoktor bana 2. yada 3. adette yapılabilir dedi.ben dün adet oldum benimde bu ay sonu 28-29 ikinci olucak ama benim yumurta kalite sorunum var ve vitaminlerim çok düşük çıktı şimdi takviye alıyorum bu ay sonu bana cok erken geldi 3.adeti beklemeyi düşünüyorum.Bende ilk ramazan dedim nasıl olur ama tedavi bu sonuçta doktorum iğneleri akşam yaparsın muayeneni jelsiz yaparız tutarsın orucunu demişti.3.adette ramazan sonu transfer yada toplama bayrama denk geliyor onuda bi hastaneyle görüşücem.sizin sorun ne ilk denememi.
benim 21 nisanda transfer olmuştu.Doktorlarda 2,3 ay ara diyo ama karar vermiş değilimilk deneme sorun benim karın içim çok yapışık sağ tüp kapalı böyle yani. benimde adetimin 5.günü ben de ay sonu 28-29.unda tekrar adet olurum. ilk tarnsferin ne zaman oldu. ben bi ay ara vermiş olcam ay sonu başlarsam
Ama canım senin galiba 2. Gün embriyosu ona göre bile yüksek çıkmış değerin Rabbim hayırlısını versin canım yan yana keseler ne tatlı duruyor dimi :)valla canım çok mutluyum çook heyecanlıyım..inşallah sende çok güzel haberler alacaksın...benim 11. gün değerim 170 ti..ama çok şükür Allahıma bu günleri gösterdi bize..
kızlarr ikiz teyzesi olcaksınız inşallah..iki tane kese görüldü.. Allahım çok büyüksün..çok heyecanlıyım..çok mutluyum...
sizin sorun ne hangi doktora gidiyorsun.kimileri de fazla ara vermemiz gerekiyor diyor.vucüt hazır hale gelmişkenbenim 21 nisanda transfer olmuştu.Doktorlarda 2,3 ay ara diyo ama karar vermiş değilim
bizim sebepsiz infertilite denildi ama yumurta kalitesi kötü çıktı tüp bebekte. Vitaminlerim düşük d3 b12 onlardan kaynaklı olabilirmiş forumda bi arkadaş öle dedi onun kullanınca düzelmiş onun.Banada doktorum ara vermeden yapmak gerek dedi.ben memoriale gidiyorum şişli sen nereye gidiyosunsizin sorun ne hangi doktora gidiyorsun.kimileri de fazla ara vermemiz gerekiyor diyor.vucüt hazır hale gelmişken
O cizginin koyulasmasini heyecanla bekliyorum ben de:)mina33 canım embiryo gelişimi için vurduruyorlar onu benim bugün de yine silik ikinci çizgi çıktı sen yaptın mı?
kizlar ilk olarak kandiliniz mubarek olsun ins Rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul eder ve bizlere hayirli ,saglikli bebisler nasip eder ...yarin opu olucak benim sizin yumurta buyuklukleriniz nekadardi ? benim en buyugu 21-19-15-12 diye 5 yada 6 tane var fazla yumurta olusmamis galiba moralim bozudldu simdiden sizce nasil ?
benimde test günüm 14 mayis oldu hayirli uğurlu olsun listemizz tesekkurlerrNick • Sondurum
@suigeneris HAMILE
@asdes tedavide
@sukedisi HAMILE
@angel-devil HAMILE
@echomare
@kelebekk47 11 mayıs test
@ferbe1
@kirikolsaduramazdin 4 mayis test
A atav melekönümüzdeki aya inşallah
@princess01 HAMILE
@betheone
@demir6133 30 nisan test
Gulce27 8 mayıs test
@ftmkrks
berceste_
zelibon HAMILE
hayat15 tedavide
@ahha tedavide
@zeynep balönümüzdeki aya inşallah
@zemre123456 9 mayıs test
@cerenbuyukunluönümüzdeki aya inşallah
84 busra 10 mayıs
@Ayka5555 9 mayıs test
@Laylay26 HAMILE
almiraroza Tedavide
@topitopp 28 Nisan Test
@33elifnaz33 Tedavide
@eszinbb07 Tedavide
@sevde85 HAMILE
@petty Tedavide
@msy2014 HAMILE
@Evvel_1 HAMILE
@Seyda235 29 nisan test
Ladyblonde tedavide
@ela bahar 5 mayıs test
C Cnsrhn1907 HAMILE
@naznaz34 10 mayıs test
@elfel 9 mayıs test
@SPAWNS 7 mayıs test
@ortanca01 7 mayıs test
SLaYeR_07 6 mayıs test
O cizginin koyulasmasini heyecanla bekliyorum ben de:)
canım dün ve bugün test yaptım evde. silikte olsa 2. çizgiyi gördüm ama henüz kan vermedim. sen ne durumdasın
kızlarr ikiz teyzesi olcaksınız inşallah..iki tane kese görüldü.. Allahım çok büyüksün..çok heyecanlıyım..çok mutluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?