yok canım ilk kan tahlilim 11.gün yani ayın 22 nisanda 170 çıktı..2 gün sonra yaptık 266 çıktı..doktor 2 ye katlamamış dedi ve sbugün yine tekrarladık çok şükürler olsunki katladı..pazarteside kısmetse kese görmeye gidicezKiz nasil dayandin 15 gun boyunca ja
canim nasiL bekledin o 15 gunudoktorum banada oyle dedi ama ben 10. Gun kan testi yapmayi dusunuyorum
Hm..anladim canim hadi gozun aydin tekraryok canım ilk kan tahlilim 11.gün yani ayın 22 nisanda 170 çıktı..2 gün sonra yaptık 266 çıktı..doktor 2 ye katlamamış dedi ve sbugün yine tekrarladık çok şükürler olsunki katladı..pazarteside kısmetse kese görmeye gidicez
Pers.12 gün olacak sonrada transfer inş.senin kaç gün oldu??Persembe gunu benim kontrlum var cnm igne vuruluyorum bende cuma gubunden beri galiba benimde haftaya yumurta toplama olur senin kac gun sonra yumurta toplama oldu cnm?
Benim bugun 5.gun daha 7. Gundede kontrolum var istePers.12 gün olacak sonrada transfer inş.senin kaç gün oldu??
8 canımKacinci gunundesin canim
Belkide senin yarin kanda cikar ben olsam kessin dayanamayip yapardim8 canım
korkuyorum sonuçtan mutlu bir sonuç olmazsa 2 gün daha unudumla yaşayım diyorumBelkide senin yarin kanda cikar ben olsam kessin dayanamayip yapardim
Uzulme cnm desemde cagre olmucak biliyorum ama herseyin hayirlisi Allahim bidaha yasatmasin negatifi bidahakini denemende tutar ins. Kacinci demen ve kacinci gun transferindi?Sabır hayırlısı artık bu dan sonra
sikma canini demekki hayirli bir zaman değilmiş senin için bir dahaki inşallah tutacak.Sabır hayırlısı artık bu dan sonra
Allah sabır versin çok zor .zamanla atlatıp önüne bakacaksın.şu günlerde sana düşen canının acısını azaltacak birşeyler bulmak.çok üzüldüm .Allahım en kısa zamanda pozitifi nasip eder inşallahSelam kızlar, ilk negatif sonuc benden son olur inşallah bu topic de
5. Gun kondu 2 tane. 5 tanede donduruldu canimBence var ikiz olablr gözün aydn cnm taze Embryo sennde donsrlms mu
Canm ben 2 kere negatif haberi alan biri olarak seni anlyrm inanki zor durm ne desek bomboş suan dondrlms varsa hemn bidki ay dene tabi maddi durumn varsa benm ACım inanki böyle geçti başka türlü HC geçmedi canmdn can gtti sandım sen kendini kafanı dağıtacak bişeylerLW meşgul ol buraya da taklma insan ister istemz arkadaşları adına sevnse de kendi adına üzülüyr bunlar benm nacizane fikrim tabki karar sennSelam kızlar, ilk negatif sonuc benden son olur inşallah bu topic de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?