nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Z zeynep bal hadi bakalım belki senden cesaret alırım ama test yapma niyetinde değilim bir yanım da ilaçlarım bitmek üzere acaba test yapıp ona göre mi ilaç yazdirayim diyorum ilaçlar beni bugünlerde beraber 2 gün idare eder

Kızlar dün akşamdan beri sol kasıgm ağrıyor zor hareket ediyrm bide çatlama ignesnden sonra göğüslerim şismisti sizladi açısına dayanamyrdm taki düne kadr dün küçüldü acısı geçti nye böyle oldu kafam allak bullak yaa

Benim göğüs hassasiyetim de gecti

Can benmde ilaçlar cumaya kdr yetecek bu yüzden persembe sağlık ocağına gtcem kan vercm cuma alrm egr poztf olRSA ilaçlarmada alr gelrm boşa para vermek istemym yazk günah valla 1 fitil 60 lira kan sulandrci da alcm vitamin hapimda var nasıl.olsa perşembe 9 cu gün mutlaka ckar

Kizlar bugun transferim oldu 7mayis test gunum Hicbirsey anlamadim ben transfer oldum yirmi dk yattim yattimda sayilmaz oturdumda sonra metro ole geldim yirmi dk yurumusumdur tranaferden sonra az bir akinti olmus bende normalmi bilemedim ilaclara bugunden basla dediler iii yorulmusum ama dinleniyorum suan onerileriniz varmi bana

Kızlar cok heycanlıyım sız kan verıyosunuz ben heycanlanıyorum ıns pozıtıf haberlerle gelırsnız

Mümkün olduğunca dinlen yat rahatına bak stres yapma

Kizlar bişey soracam bu progesteron jeli ve estrofem ı ssk karşılıyor mu ona göre bende kan verip ona göre mi ilaç yazdirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…