Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Can8m bana kasik ve göğüs ağrısı olabilir demişlerdi. Normaldir yani

Can8m bana kasik ve göğüs ağrısı olabilir demişlerdi. Normaldir yani
Transferimin 6. günü baya kasik ve bel ağrısı çektim canım ama şimdi bisey kalmadı nadiren arada çok çok hafif sadece kasıkta gerilme gibi oluyor ama rahatsız etmiyor. çarşamba kan testi vereceğim bakalım evde idrar testi yapmayacagim test günüme kadar

Canim benim daha 3. Günüm ama kasıkta batmanları ben de yaşıyorum. Inşallah bu belirtiler güzel haberler içindir. Benim belimde de başladı hafif hafif agrilar

Günaydınlar, 5.gün transferimin bugün 9.günü test yapmayacaktım ama eşim ve kardeşimin ısrarıyla test yaptım evde ve negatif çıktı 5.gün embriyosu idi olsaydı silikte olsa ikinci cizgi çıkardı diye düşünüyorum ve artık pozitife döneceğini sanmıyorum çarşamba da kan vereceğim ama artik pozitif çıkacağına inancım kalmadi ve modum düştü bu testten sonra

Canim burada çok okudum. Kaset test negatif verirken kanda hamile olanları. Lütfen kendini üzme. Kan gününe kadar ilaçlarını kullan ve test günü testini yaptır

Canim burada çok okudum. Kaset test negatif verirken kanda hamile olanları. Lütfen kendini üzme. Kan gününe kadar ilaçlarını kullan ve test günü testini yaptır
Yarın test günüm canim göreceğiz bakalım ama ilk hamileligimdeki belirtileri bunda da yaşıyorum inşallah hayırlara çıksın ne diyim

Inşallah canim benim. Benim ilk 3 gün kasik batmam çok ağır oldu. Şimdi ara sıra oluyor. 2 gün de şiddetli bel ağrısı çektim. Göğüslerim de çok hafif hassasiyet var. 1. Denemem de göğüslerim felaketti benim ama tutmamisti

Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım senin transfer oldumu test günün nezaman

Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım senin transfer oldumu test günün nezaman
Oldum canim bugün 7. Gundeyim. Mayis 3 test tarihim bakalim. Bir de ben de aşırı akıntı oluşmaya başladı. Lütfen yarın sonucunu bize yazmayı unutma tamam mi kuzum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Oldum canim bugün 7. Gundeyim. Mayis 3 test tarihim bakalim. Bir de ben de aşırı akıntı oluşmaya başladı. Lütfen yarın sonucunu bize yazmayı unutma tamam mi kuzum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Güzel sonuçlansın inşallah canim akıntıyı yazmayı uunuttum benimde çok fazla akintim var hatta gün içinde bazen foş diye su gibi gidiyo çamaşırım baya ıslanıyor vajinal progestan kullandığım icin doktorum normal demişti. Yarın akşam eşimle gideceğiz inşallah sonucu alınca hemen yazacağım

Allahım güzel haberle dönesin insallah. Bekliyor olacağım burada

Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı

Eklentiler

• E65E1E42-5B2A-4487-84C8-8ACAB50419C4.jpeg
    168,1 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba canım benim tüp bebek denemem 4. Defa oldu 1. embriyo oluşmadı 2. Birtane oluştu kimyasal gebelik oldu 3. İse embriyo oluşmadı 4. Denememde sadece bir embriyo oluştu 28 nisan transfer oldu inş bu defa olur yaş 26 erkek faktörü bizim sıkıntımız 3 yıllık evliyim evliliğimin tadını sadece 5 ay yaşadım sonrası hep hastane ve tedaviyle yaşıyorum rabbim bu mübarek ayda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…