- 3 Ocak 2020
- 853
- 756
- 33
- 38
- Konu Sahibi Lady Isabella
-
Insallah çabuk geçer ama hiç umudum yok yaÇokmuş ama bana zaman çabuk geçti transfer sonra inşallah sana da uzun gelmezhayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsın inşllah
Can8m bana kasik ve göğüs ağrısı olabilir demişlerdi. Normaldir yaniHayırlısı olsun inşallah canım güzel haberleride alirsinbenimde bugün 6. günün işe başladım bugün bel ve sanki adet olacakmis gibi belirgin kasık ağrım var. Isyerimde sürekli oturuyorum yorucu bir isimde yok ama bilemedim bu ağrıları inşallah normaldir
Transferimin 6. günü baya kasik ve bel ağrısı çektim canım ama şimdi bisey kalmadı nadiren arada çok çok hafif sadece kasıkta gerilme gibi oluyor ama rahatsız etmiyor. çarşamba kan testi vereceğim bakalım evde idrar testi yapmayacagim test günüme kadarCan8m bana kasik ve göğüs ağrısı olabilir demişlerdi. Normaldir yani
Canim benim daha 3. Günüm ama kasıkta batmanları ben de yaşıyorum. Inşallah bu belirtiler güzel haberler içindir. Benim belimde de başladı hafif hafif agrilarTransferimin 6. günü baya kasik ve bel ağrısı çektim canım ama şimdi bisey kalmadı nadiren arada çok çok hafif sadece kasıkta gerilme gibi oluyor ama rahatsız etmiyor. çarşamba kan testi vereceğim bakalım evde idrar testi yapmayacagim test günüme kadar
Canim burada çok okudum. Kaset test negatif verirken kanda hamile olanları. Lütfen kendini üzme. Kan gününe kadar ilaçlarını kullan ve test günü testini yaptırGünaydınlar, 5.gün transferimin bugün 9.günü test yapmayacaktım ama eşim ve kardeşimin ısrarıyla test yaptım evde ve negatif çıktı5.gün embriyosu idi olsaydı silikte olsa ikinci cizgi çıkardı diye düşünüyorum ve artık pozitife döneceğini sanmıyorum çarşamba da kan vereceğim ama artik pozitif çıkacağına inancım kalmadi ve modum düştü bu testten sonra
Yarın test günüm canim göreceğiz bakalım ama ilk hamileligimdeki belirtileri bunda da yaşıyorum inşallah hayırlara çıksın ne diyimCanim burada çok okudum. Kaset test negatif verirken kanda hamile olanları. Lütfen kendini üzme. Kan gününe kadar ilaçlarını kullan ve test günü testini yaptır
Inşallah canim güzel cevaplar alırsın. Ne gibi belirti yaşadın ki senYarın test günüm canim göreceğiz bakalım ama ilk hamileligimdeki belirtileri bunda da yaşıyorum inşallah hayırlara çıksın ne diyim
Sağol canım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahInşallah canim güzel cevaplar alırsın. Ne gibi belirti yaşadın ki sen
Inşallah canim benim. Benim ilk 3 gün kasik batmam çok ağır oldu. Şimdi ara sıra oluyor. 2 gün de şiddetli bel ağrısı çektim. Göğüslerim de çok hafif hassasiyet var. 1. Denemem de göğüslerim felaketti benim ama tutmamistiSağol canım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahbenim ilk hamileligimde kasik ağrım kasılmam bel ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı bundada aynı belirtileri yaşıyorum inşallah bununda sonu güzel olur.
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım senin transfer oldumu test günün nezamanInşallah canim benim. Benim ilk 3 gün kasik batmam çok ağır oldu. Şimdi ara sıra oluyor. 2 gün de şiddetli bel ağrısı çektim. Göğüslerim de çok hafif hassasiyet var. 1. Denemem de göğüslerim felaketti benim ama tutmamisti
Oldum canim bugün 7. Gundeyim. Mayis 3 test tarihim bakalim. Bir de ben de aşırı akıntı oluşmaya başladı. Lütfen yarın sonucunu bize yazmayı unutma tamam mi kuzum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunAllah hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım senin transfer oldumu test günün nezaman
Güzel sonuçlansın inşallah canimOldum canim bugün 7. Gundeyim. Mayis 3 test tarihim bakalim. Bir de ben de aşırı akıntı oluşmaya başladı. Lütfen yarın sonucunu bize yazmayı unutma tamam mi kuzum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Allahım güzel haberle dönesin insallah. Bekliyor olacağım buradaGüzel sonuçlansın inşallah canimakıntıyı yazmayı uunuttum benimde çok fazla akintim var hatta gün içinde bazen foş diye su gibi gidiyo çamaşırım baya ıslanıyor vajinal progestan kullandığım icin doktorum normal demişti. Yarın akşam eşimle gideceğiz inşallah sonucu alınca hemen yazacağım
Canım benim sonucum negatif maalesef allah sana hayırlı haberler almayı nasip etsin inş.Allahım güzel haberle dönesin insallah. Bekliyor olacağım burada
Merhaba canım benim tüp bebek denemem 4. Defa oldu 1. embriyo oluşmadı 2. Birtane oluştu kimyasal gebelik oldu 3. İse embriyo oluşmadı 4. Denememde sadece bir embriyo oluştu 28 nisan transfer oldu inş bu defa olur yaş 26 erkek faktörü bizim sıkıntımız 3 yıllık evliyim evliliğimin tadını sadece 5 ay yaşadım sonrası hep hastane ve tedaviyle yaşıyorum rabbim bu mübarek ayda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşMerhaba hanımlar,
Benim Nisan ayında inşallah transferim yapılacak.Aranızda Nisan ayında transfer yaptıracak olanlar gelin birlikte bekleyelim.Hatta sonuçlarımızı paylaşalım.Gerekirse sevinelim gerekirse birlikte hüznümüzü paylaşalım.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
SAT : 22 Mart
Tüp bebek yaptırma nedeni : Amh düşüklüğü
Kaç senelik evli : 3
Kaçıncı tüp bebek denemesi : 2.(Birinci tuttu fakat kalp atışları olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.Sonrasında 3 aşılama yapıldı ama olmadı.Evde kendim ovulasyon takibi yaptım ama olmadı)
Kaç yumurta transfer edilecek : 2
Transfer tarihi : tam belli değil ama 14 Nisan gibi
Merhaba belirtiler nelerdir benim ikincisinde kaşık ağrım vardı oda kimyasal gebelik oldu şimdi ise sanki tanrnsfer olmamışım gibi bir belirti yokAllah hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım senin transfer oldumu test günün nezaman
Canim insallah normal yollarla olur bebişim tez zamandaCanım benim sonucum negatif maalesef allah sana hayırlı haberler almayı nasip etsin inş.
Amin canımMerhaba canım benim tüp bebek denemem 4. Defa oldu 1. embriyo oluşmadı 2. Birtane oluştu kimyasal gebelik oldu 3. İse embriyo oluşmadı 4. Denememde sadece bir embriyo oluştu 28 nisan transfer oldu inş bu defa olur yaş 26 erkek faktörü bizim sıkıntımız 3 yıllık evliyim evliliğimin tadını sadece 5 ay yaşadım sonrası hep hastane ve tedaviyle yaşıyorum rabbim bu mübarek ayda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?