Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Kalite çok da önemli mi peki o zaman canım dediğin gibi 5 gün kaliteli embriyo tutunmuyo 3. Gün orta kalite tutunuyor hiç anlamadım ben bu işi Rabbım ol dedikten sonra olcak elbette ama
Ya bir tek yumurta kalitesi ile alakalı değil ki bu işlemler. Belki genetik bozukluk var belki rahim hazır değil. Bunları çok düşünmeyin biraz rahat olun.

Ya bir tek yumurta kalitesi ile alakalı değil ki bu işlemler. Belki genetik bozukluk var belki rahim hazır değil. Bunları çok düşünmeyin biraz rahat olun.
Hersey ama hersey için teşekkür ederim canım yazdıklarını açıp defalarca okuyorum nasıl güzel geldi bana

Kızlar Selamlar bugün son tahlilim oldu

Transfer sonrasi 12.gun 75 ui cikmisti

14.gun 182 ui

Bugun 18.gun 1235 ui çıktı elhamdülillah, minik mucizem tuttu dualarimdasiniz Rabbim bekleyen herkese nasip eylesin ❤❤❤

İlk tüp bebek deneyimimdi 3 günlük taze embriyo transfer edildi, şuan progestan devam ediyorum fitil olarak 2 sabah 2 akşam

Bekleme sürecinde belirtilerim oldu, 8. 9. Günde kasık ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi, bulantım vardı, ve soğan sucuk kokusuna hassaslastim

Yaaa canım gözün aydiiiin benim de 3. Gün embriyosu olcak yarın transfer edilecek sen neler yaptın nelere dikkat ettin bana da söyler misin

Yaaa canım gözün aydiiiin benim de 3. Gün embriyosu olcak yarın transfer edilecek sen neler yaptın nelere dikkat ettin bana da söyler misin
Rabbim razı olsun hadi hayırlısı inşallah her şey istediğin gibi gelişir canım ❤ iştahım fazla yoktu bu bekleme sürecinde, hazır yiyeceklerden kaçındım, protein tükettim bol bol su tüketmeye gayret ettim bide fındık, ceviz gibi şeyler yedim ilk 5 gün dinlendim yattım ama sonra kalktım evin işine dolandım

Hersey ama hersey için teşekkür ederim canım yazdıklarını açıp defalarca okuyorum nasıl güzel geldi bana
O kadar çok etken var ki ve suan olanlar oldu yapacak tek şeyimiz bedenimizi hormonlarimizi dengelemek zaten şuana kadar olanı degistiremeyiz ama düşünsene şartlar yerinde idi ama sen kendini kastın kastın bebek tutunamadı. Ben hem kanserin hem çocuk istiyorum hem eşimde problem var benim yonetebilecegim şeylerde elimden geleni yaparım kaderime rıza da gösteririm. Kendimi hirpalarsam kendime yazık ederim. Kendi emeğine.

Cok geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte atlatırsın benim eşimde kanserdi yendi ama gördüğü kemoterapiler yüzünden spermi çok fazla düştü

Kendini o kadar geliştirmiştir o kadar iyi olmayı öğrenmişsin ki iyi ki tanımışım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…