Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar haftaya gideğim ya dr ye hangi hastaneye gitsem bilemedim, ankara da olan varsa bilgilendirirse sevinirim.. büyük doğuma çok kalabalık diyorlar, suriyeliler maşallah fabrika gibi doğurduklarından, keza etlik de öyle.. napsam bilemedim:/
merhaba naptınız gittinizmi doktora merak ettim

merhaba naptınız gittinizmi doktora merak ettim
gittim canım karından göremedi küçük daha dedi, kan aldı bugünkü sonucun 1200 civarı olmasını bekliyoruz dedi, internetten öğrenirsin dedi, her halukarda haftaya gel keseyi görmemiz gerek dedi, dualarınza ihtiyacım var .. başıma gelecekleri bilmeme rağmen duramadım yahu, nolur nolmaz dedim git durma dediler gittim, neyse folik asit başladı .. bir de tansiyon yüksek çıktı biraz

Öncelikle geçmiş olsun , ben kendim söyledim iğneyi 8 aydır demiyorum sonuç yok dedim eşimin ve Benim sonuçlarımızda normaldi sonra hızlandırmak için ben kendim istedim
canım teşekkür ederim.sen doktoruna mı söyledin iğneyi.yoksa kendin mi yaptırdın.bende 2 aydır korunmuyorum işte.

gittim canım karından göremedi küçük daha dedi, kan aldı bugünkü sonucun 1200 civarı olmasını bekliyoruz dedi, internetten öğrenirsin dedi, her halukarda haftaya gel keseyi görmemiz gerek dedi, dualarınza ihtiyacım var .. başıma gelecekleri bilmeme rağmen duramadım yahu, nolur nolmaz dedim git durma dediler gittim, neyse folik asit başladı .. bir de tansiyon yüksek çıktı biraz
hayırlısı olur canım inşallah daha erken olduğu için anca 6 7 hafta olana kadar kafan karışır erken gitmenn faydası folik asit başlatmış Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah

Merhaba arkadaşlar benimde bat 30 Nisan inşallah bu ay vardır hiç bir belirtim yok kirmizilari görmek istemiyorum

Yok yapmadım yapmak da istemiyorum tek çizgi görmek istemiyorum artık bu ay yapmayacam söz verdim kendime sabredecem nasıl edeceksem artık
ben de yapmıcaktım çok ısrar ettiler bat gününde çıktı canım ertesi gün tekrarladım çıktı şimdi çarşambayı bekliyoruz bakalım kese görücez inşallah..

ben de yapmıcaktım çok ısrar ettiler bat gününde çıktı canım ertesi gün tekrarladım çıktı şimdi çarşambayı bekliyoruz bakalım kese görücez inşallah..
Gözün aydın canım rabbim saglikli sıhhatli eline almayı nasip etsin darısı bizlere olsun

Kızlar Merhaba;
Saç boyatmayla ilgili doktoruyla konuşan oldu mu acaba?
Ya da daha önce gebelik geçirdiyseniz tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi lütfen

Back