- 31 Mayıs 2016
- 99
- 30
- 98
- Konu Sahibi Sevdalikelebek
-
malesef dün regl oldum canım.kardelen gördüğüm kadarıyla hepsni cevaplamaya çalışıyorum, senin sorun neydi durumlar ne canım?
geçmiş olsun canım..malesef dün regl oldum canım.
merhaba naptınız gittinizmi doktora merak ettimkızlar haftaya gideğim ya dr ye hangi hastaneye gitsem bilemedim, ankara da olan varsa bilgilendirirse sevinirim.. büyük doğuma çok kalabalık diyorlar, suriyeliler maşallah fabrika gibi doğurduklarından, keza etlik de öyle.. napsam bilemedim:/
gittim canım karından göremedi küçük daha dedi, kan aldı bugünkü sonucun 1200 civarı olmasını bekliyoruz dedi, internetten öğrenirsin dedi, her halukarda haftaya gel keseyi görmemiz gerek dedi, dualarınza ihtiyacım var .. başıma gelecekleri bilmeme rağmen duramadım yahu, nolur nolmaz dedim git durma dediler gittim, neyse folik asit başladı .. bir de tansiyon yüksek çıktı birazmerhaba naptınız gittinizmi doktora merak ettim
canım teşekkür ederim.sen doktoruna mı söyledin iğneyi.yoksa kendin mi yaptırdın.bende 2 aydır korunmuyorum işte.Öncelikle geçmiş olsun , ben kendim söyledim iğneyi 8 aydır demiyorum sonuç yok dedim eşimin ve Benim sonuçlarımızda normaldi sonra hızlandırmak için ben kendim istedim
Ben doktoruma söyledim hocam yazın diye o da çok stres yapma değerlerin iyi ama yazalım dedicanım teşekkür ederim.sen doktoruna mı söyledin iğneyi.yoksa kendin mi yaptırdın.bende 2 aydır korunmuyorum işte.
Yanlış anlamaz isen senin yaş kaç.başka çocuğun var mi canımBen doktoruma söyledim hocam yazın diye o da çok stres yapma değerlerin iyi ama yazalım dedi
hayırlısı olur canım inşallah daha erken olduğu için anca 6 7 hafta olana kadar kafan karışır erken gitmenn faydası folik asit başlatmış Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallahgittim canım karından göremedi küçük daha dedi, kan aldı bugünkü sonucun 1200 civarı olmasını bekliyoruz dedi, internetten öğrenirsin dedi, her halukarda haftaya gel keseyi görmemiz gerek dedi, dualarınza ihtiyacım var .. başıma gelecekleri bilmeme rağmen duramadım yahu, nolur nolmaz dedim git durma dediler gittim, neyse folik asit başladı .. bir de tansiyon yüksek çıktı biraz
amiinn canım inşallahh..hayırlısı olur canım inşallah daha erken olduğu için anca 6 7 hafta olana kadar kafan karışır erken gitmenn faydası folik asit başlatmış Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
canım inşallah hayırlısıyla görmezsinn.. test yaptın mı:)Merhaba arkadaşlar benimde bat 30 Nisan inşallah bu ay vardır hiç bir belirtim yok kirmizilari görmek istemiyorum
Yok yapmadım yapmak da istemiyorum tek çizgi görmek istemiyorum artık bu ay yapmayacam söz verdim kendime sabredecem nasıl edeceksem artıkcanım inşallah hayırlısıyla görmezsinn.. test yaptın mı:)
ben de yapmıcaktım çok ısrar ettiler bat gününde çıktı canım ertesi gün tekrarladım çıktı şimdi çarşambayı bekliyoruz bakalım kese görücez inşallah..Yok yapmadım yapmak da istemiyorum tek çizgi görmek istemiyorum artık bu ay yapmayacam söz verdim kendime sabredecem nasıl edeceksem artık
Gözün aydın canım rabbim saglikli sıhhatli eline almayı nasip etsin darısı bizlere olsunben de yapmıcaktım çok ısrar ettiler bat gününde çıktı canım ertesi gün tekrarladım çıktı şimdi çarşambayı bekliyoruz bakalım kese görücez inşallah..
Belirtilerin var mı canımGözün aydın canım rabbim saglikli sıhhatli eline almayı nasip etsin darısı bizlere olsun
Belirtilerin var mı canım
kusura bakmayın yanlış yere yazmışım özür dilerimKızlar Merhaba;
Saç boyatmayla ilgili doktoruyla konuşan oldu mu acaba?
Ya da daha önce gebelik geçirdiyseniz tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?