- Konu Sahibi Sevdalikelebek
-
Bende adet oldum canım.senin gibi 15 ocak ta kürtaj olmuştum boş gebelikten.maalesef beninde olmadı .artık obur aya.....Bu ayda olmadı adet oldum kizlaar
İnşallah hamilesindir Canım ağzında Demir tadı olabilir dikkat et buna ama fazla kafana takma ta ki belirtileri artana kadr göğüs ucu yada kahve rengi halka olana da bak bi değişiklik yoksa bekle bakalımBaşka hiç bi belirti yok bir hafta var
Gemiş olsun üzülme vardır bir hayır doktora gitmeni tavsiye ederim sıkıntı yoksa iki taraftan hiç hamile kalmak için uğraşma Allah veriyor anidenBu ayda olmadı adet oldum kizlaar
Umudum yok canım bu aydan teşekkür ederim iyi dileklerin içinİnşallah hamilesindir Canım ağzında Demir tadı olabilir dikkat et buna ama fazla kafana takma ta ki belirtileri artana kadr göğüs ucu yada kahve rengi halka olana da bak bi değişiklik yoksa bekle bakalım
Gemiş olsun üzülme vardır bir hayır doktora gitmeni tavsiye ederim sıkıntı yoksa iki taraftan hiç hamile kalmak için uğraşma Allah veriyor aniden
Rica ederim canım burda birbirimize destek çıkalım böyle. hem yeni yeni şeyler öğreniyoruz ama bize bildir olsanda olmasanda hastane yakınsa hemen git kan ver adete yakın merak iyi değil yada düşünmeyecksnUmudum yok canım bu aydan teşekkür ederim iyi dileklerin için
Canım sağol ama o adetimin üstüne ikinci adetim gelmek üzere :))Rica ederim canım burda birbirimize destek çıkalım böyle. hem yeni yeni şeyler öğreniyoruz ama bize bildir olsanda olmasanda hastane yakınsa hemen git kan ver adete yakın merak iyi değil yada düşünmeyecksn
Hee ama olsun belki bu ay hamiş kalırsın hayırlısıylaCanım sağol ama o adetimin üstüne ikinci adetim gelmek üzere :))
Binde bir olan birşey o
Artık takmıyorum nedense
Hayırlısı olsun
Nerde ?Sevdalikelebek istwrsen sen de uğurlu tipiğimize gelebilirsin bu arada
Etiketlicem şimdiNerde ?
kuzum geçmiş olsun sağlık olsun, çok anlamam ben .. öbür aya inşallahh..can09e dün giremedim hesap pasif yaptılar secimlerdn dolayı... neyse gelelim bana maalesef göründü dün haber vermek için binbir takla attım ama giremedim dün lekeler geldi inş olmam dedim gece 12 den sonra baktm açık kan dedim tamam ben adet oluyorum bugün de feci bi şekilde akııyorr adete dvam bugün soğan kürü mü ne onu içtim nasip kısmet hayırlısı olsun diyelim üzülmedim olsaydı ayrı bi duygu olacaktı ama benm anlamadığım bir gün önce gelmesi 29 günde bir oldm şuan genelde 282930 arası daha çok 29 30 yumurtlama günü de ilişki oldu. geriden sayarsam ovulasyn test 4 5 Nisa’n pozitif di yani benim kafam Kısaca karıştı ben ne zaman yumurtladım günün de ilişkiye girdimmi düşünüyorm
kardelen gördüğüm kadarıyla hepsni cevaplamaya çalışıyorum, senin sorun neydi durumlar ne canım?Burada kimse yorum yapmıyor sanirim
Arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum çatlatma iğnesi vurulan var mı
Canim evet gayet normal hem yumurtanin catlamasindan dolayi, yani yumurtalarim catliyor demek, hemde ignede agri yapa biliyor . Hadi insAllah bebisin tutunur canim.Frozen1 bu ay bende yaptırdım 22 Nisa'nda şimdi ara ara ağrılar giriyor bu normal sanırım değil mi
Öncelikle geçmiş olsun , ben kendim söyledim iğneyi 8 aydır demiyorum sonuç yok dedim eşimin ve Benim sonuçlarımızda normaldi sonra hızlandırmak için ben kendim istedimkızlar bişey soracam.ben 3 tane doktora gittim.15 ocaktaki kürtajdan sonra yasım 33 bana hiçbiri çatlatma iğnesi ya da bebek daha iyi tutunsun diye bir ilaç vermedi.neden ki.acaba benim mi söylemem gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?