- Konu Sahibi Sevdalikelebek
-
yok canım gitmedim henüz.. 23 nisan da bi geçsin haftaya falan giderim diyorum. bide hangi hastaneye gitceme karar veremedim..canım sen gitmedin değil mi doktora
anladım canım hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın.hersey yolunda gider inşallah..yok canım gitmedim henüz.. 23 nisan da bi geçsin haftaya falan giderim diyorum. bide hangi hastaneye gitceme karar veremedim..
amin inşallah canım sağolanladım canım hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın.hersey yolunda gider inşallah..
Arkadaşlar aynı derdimizi dinleyelim paylaşalım hamile kalmak isteyenler hamile olan arkadaşlar bekliyoruz
bende geldim :)Arkadaşlar aynı derdimizi dinleyelim paylaşalım hamile kalmak isteyenler hamile olan arkadaşlar bekliyoruz
Canım inşallah kavuşursun bebene. Ben de bat 14 Nisan en başta istiyordum yumurtlama döneminde 3 gün denedik ama sonra bazı sebeplerden vazgeçtim bu ay olmadıysa korunacam bundan sonra Allah hayırlısını versin herkes için
amin amin :)“Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın’’ başlığını,Nişanda hamile kalmak isteyenler diye okudum
Rabbim hepinizin kucaklarını doldursun inşallah
Canım ben şunu belirtmek istiyorum senin psikolojini de bozmak istemem ama adet ağrıları kasık ağrısı tek bu olunca adet geliyor bekleme kuzum bekleyince üzülüyor olmayınca benm gibi yapma walla ama eğer en az bunlardan varsa yine de bekleme ama yine de emin olma ihtimali yüksek mesela göğüslerinde hassasiyet sızı damarların net bi şekilde çıkıp ve şişmesi. Bel ağrısı mide bulantısı baş dönmesi sürekli uyku beklemediğin anda. Sürekli idrar ama buna dikkat et derim idrar da enfeksiyon olduğunda da sürekli gitme istegi gelir yani bunlardan 2 3 tanesini yaşıyorsan içine doğsun tabi hisselerin güçlüyse hamileyim diyorsan o ayrı mesele rüyalara da inanırım oda varKızlar bugün sağ kasigim ağrıdı dedim ya bacaklarımda ağrıdı .birde sanki sağ kasigimda birşeyler var gibi bir yoğunluk mu desem seyrime mu desem.bilmiyorum belki hepsi psikolojiktir.ama insanda bir ümit diyor
Evet canım çok haklisin.zaten 19 günde adet oldum.sancılı. bir şekilde hemde.artık obur aya.kısmet....Canım ben şunu belirtmek istiyorum senin psikolojini de bozmak istemem ama adet ağrıları kasık ağrısı tek bu olunca adet geliyor bekleme kuzum bekleyince üzülüyor olmayınca benm gibi yapma walla ama eğer en az bunlardan varsa yine de bekleme ama yine de emin olma ihtimali yüksek mesela göğüslerinde hassasiyet sızı damarların net bi şekilde çıkıp ve şişmesi. Bel ağrısı mide bulantısı baş dönmesi sürekli uyku beklemediğin anda. Sürekli idrar ama buna dikkat et derim idrar da enfeksiyon olduğunda da sürekli gitme istegi gelir yani bunlardan 2 3 tanesini yaşıyorsan içine doğsun tabi hisselerin güçlüyse hamileyim diyorsan o ayrı mesele rüyalara da inanırım oda var
Geçmiş olsun canım sağlık olsun herşey Allah’a kalmış hiç bebek için uğraşma rahat ol diğer ay olmadı öbür aya sakin ol rahat ol tamam mı ve adetini normal bi şekilde bekle hamile olmıyacakmış gibi hani demek istediğim ne kdr çok beklersek sanki o kdr geç olacakEvet canım çok haklisin.zaten 19 günde adet oldum.sancılı. bir şekilde hemde.artık obur aya.kısmet....
Evet tabi onemli olan oKızlar hoş geldiniz Nisan mayıs önemli değil önemli olan hamile kalmamız :) burası herkese açık bir alan 2019 da bile hamile kalkmak isteyen sayfaya davetlidir
Baksana canımm Benim de göğüslerimde bi sürü damar çıkmıştı ama adet yeni bitmişti saçma diil mi ne düşünüyorsun bu konu hakkında??Canım ben şunu belirtmek istiyorum senin psikolojini de bozmak istemem ama adet ağrıları kasık ağrısı tek bu olunca adet geliyor bekleme kuzum bekleyince üzülüyor olmayınca benm gibi yapma walla ama eğer en az bunlardan varsa yine de bekleme ama yine de emin olma ihtimali yüksek mesela göğüslerinde hassasiyet sızı damarların net bi şekilde çıkıp ve şişmesi. Bel ağrısı mide bulantısı baş dönmesi sürekli uyku beklemediğin anda. Sürekli idrar ama buna dikkat et derim idrar da enfeksiyon olduğunda da sürekli gitme istegi gelir yani bunlardan 2 3 tanesini yaşıyorsan içine doğsun tabi hisselerin güçlüyse hamileyim diyorsan o ayrı mesele rüyalara da inanırım oda var
Çok çok haklisin canım.Rabbimin vardır bir bildiği.sanırım sende adet oldun değil mi ager yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.telefondan giriyorum bazen bakamıyorum önceki sayfalara.Geçmiş olsun canım sağlık olsun herşey Allah’a kalmış hiç bebek için uğraşma rahat ol diğer ay olmadı öbür aya sakin ol rahat ol tamam mı ve adetini normal bi şekilde bekle hamile olmıyacakmış gibi hani demek istediğim ne kdr çok beklersek sanki o kdr geç olacak
Yanında başka belirti var mı adet olduktan sonra yumurtalık için bi zaman alıo kaç gün var bataBaksana canımm Benim de göğüslerimde bi sürü damar çıkmıştı ama adet yeni bitmişti saçma diil mi ne düşünüyorsun bu konu hakkında??
Yok canım ne kusuru maalesef oldumÇok çok haklisin canım.Rabbimin vardır bir bildiği.sanırım sende adet oldun değil mi ager yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.telefondan giriyorum bazen bakamıyorum önceki sayfalara.
Başka hiç bi belirti yok bir hafta varYanında başka belirti var mı adet olduktan sonra yumurtalık için bi zaman alıo kaç gün var bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?