Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar haftaya gideğim ya dr ye hangi hastaneye gitsem bilemedim, ankara da olan varsa bilgilendirirse sevinirim.. büyük doğuma çok kalabalık diyorlar, suriyeliler maşallah fabrika gibi doğurduklarından, keza etlik de öyle.. napsam bilemedim:/

“Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın’’ başlığını,Nişanda hamile kalmak isteyenler diye okudum

Rabbim hepinizin kucaklarını doldursun inşallah
amin amin :)

Kızlar hoş geldiniz Nisan mayıs önemli değil önemli olan hamile kalmamız :) burası herkese açık bir alan 2019 da bile hamile kalkmak isteyen sayfaya davetlidir

can09e dün giremedim hesap pasif yaptılar secimlerdn dolayı... neyse gelelim bana maalesef göründü dün haber vermek için binbir takla attım ama giremedim dün lekeler geldi inş olmam dedim gece 12 den sonra baktm açık kan dedim tamam ben adet oluyorum bugün de feci bi şekilde akııyorr adete dvam bugün soğan kürü mü ne onu içtim nasip kısmet hayırlısı olsun diyelim üzülmedim olsaydı ayrı bi duygu olacaktı ama benm anlamadığım bir gün önce gelmesi 29 günde bir oldm şuan genelde 282930 arası daha çok 29 30 yumurtlama günü de ilişki oldu. geriden sayarsam ovulasyn test 4 5 Nisa’n pozitif di yani benim kafam Kısaca karıştı ben ne zaman yumurtladım günün de ilişkiye girdimmi düşünüyorm

Canım ben şunu belirtmek istiyorum senin psikolojini de bozmak istemem ama adet ağrıları kasık ağrısı tek bu olunca adet geliyor bekleme kuzum bekleyince üzülüyor olmayınca benm gibi yapma walla ama eğer en az bunlardan varsa yine de bekleme ama yine de emin olma ihtimali yüksek mesela göğüslerinde hassasiyet sızı damarların net bi şekilde çıkıp ve şişmesi. Bel ağrısı mide bulantısı baş dönmesi sürekli uyku beklemediğin anda. Sürekli idrar ama buna dikkat et derim idrar da enfeksiyon olduğunda da sürekli gitme istegi gelir yani bunlardan 2 3 tanesini yaşıyorsan içine doğsun tabi hisselerin güçlüyse hamileyim diyorsan o ayrı mesele rüyalara da inanırım oda var

Evet canım çok haklisin.zaten 19 günde adet oldum.sancılı. bir şekilde hemde.artık obur aya.kısmet....

Evet canım çok haklisin.zaten 19 günde adet oldum.sancılı. bir şekilde hemde.artık obur aya.kısmet....
Geçmiş olsun canım sağlık olsun herşey Allah’a kalmış hiç bebek için uğraşma rahat ol diğer ay olmadı öbür aya sakin ol rahat ol tamam mı ve adetini normal bi şekilde bekle hamile olmıyacakmış gibi hani demek istediğim ne kdr çok beklersek sanki o kdr geç olacak

Baksana canımm Benim de göğüslerimde bi sürü damar çıkmıştı ama adet yeni bitmişti saçma diil mi ne düşünüyorsun bu konu hakkında??

Çoook heycanlıyım, geçen ay hamile kalamadim erken adet oldum . Aralık ayinda düşük yapmiştim ondan sonra ilk defa mart ayında calışmalara başladık tutmadı. Simdi bat 23 nisan gözüküyor. 2 gün kaldı, hic bir belirtim yoookk. 2 gündür sarımsı biraz akıntım var ve gögüslerim şişti uçlari çok belirginleşti ve sızlıyor gibi. Hamile kalmayı çoookk istiyoruuummm.

Çok çok haklisin canım.Rabbimin vardır bir bildiği.sanırım sende adet oldun değil mi ager yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.telefondan giriyorum bazen bakamıyorum önceki sayfalara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…