- 13 Mart 2018
- 660
- 387
- 53
- Konu Sahibi Sevdalikelebek
-
Ayyy canım hadi hayırlısı olsun çok şükür bi güzel haber duyduk :))) çok sevindim tebrik ederimmm darısı bana :))amin canım sağoll :* inşallaahh..
Kuzumm darısı sana inşşallahh .. dr.ye ne zaman gitsem testi ne zaman tekrarlasam onu düşünüyorum..Ayyy canım hadi hayırlısı olsun çok şükür bi güzel haber duyduk :))) çok sevindim tebrik ederimmm darısı bana :))
5 haftalık olmak üzeredir değil mi senin bat 18 nisanmıydıı? Elinde bi tane daha var yap gitsin :) sonra kan ver çıkmış artık benm umudum yook ya gittim test yaptım hala aynı negatif bi tane kaldı yapmıcm yarın adettimden anlarım zatenKuzumm darısı sana inşşallahh .. dr.ye ne zaman gitsem testi ne zaman tekrarlasam onu düşünüyorum..
21 mart sat 18 nisan bat kuzum ona göre 4+1 görünüyor.. hayırlısı kuzum sıkma daha var , aldığım testler 5 tllik olanlardan günün her saati yapılabilir (tercihen sabah idrarı diyordu) birde mens ten 1 gün sonrası bile çıkabilir yani sen umudunu yitirme bekle bakalım benim rahatlığımı hatırlamıyor musun:)5 haftalık olmak üzeredir değil mi senin bat 18 nisanmıydıı? Elinde bi tane daha var yap gitsin :) sonra kan ver çıkmış artık benm umudum yook ya gittim test yaptım hala aynı negatif bi tane kaldı yapmıcm yarın adettimden anlarım zaten
can09e bence biraz bekle 23 nisanı atlat resmi tatil bitsin 4+4olması lazım önümüzdeki hafta sonuna doğru git direk keseyi gör şimdi gidip yaptırsan kan testi 48 saate bi tekrarla derler 6 haftalık olana kadar bide yok düşük değer boş olabilir diye kafanı karıştırırlar adet olursan zaten hamile değilsin ki bence hamilesin adet olmassan da hamile değilsen bi sorun vardır enazından doktordan öğrenirsin benim kardeşim 5 aylık hamile adetten 4 gün önce idraryaptı çıktı gitti kanda 40 çıktı hcg 10 gun delik deşik ettiler kolunu kan vermekten bide stresi yükseldimi yükselmedimi bos gebelik olabilir kafasını karıştırdı durdular bi sıkintı olsa bili 6 7 haftadan önce doktorlarda bilemiyor tabi siz bilirsiniz iciniz nasil rahat ediyorsa öyle yapın
benim iki kızimda tutmustu son adet tarihine 14 gün ekleyip bakılıyormuşyok canım bakmadım bakıyım mı
inşallah hayirlisı olsun insan istiyor 2 side olsunbi tane hesaplama vardı buraya yapıştırıyorum canım ama biz kız istiyoruz nasipse.
Çin Takvimi’ne Göre ERKEK Çocuğunuz Olacak…
Gerçek Yaşınız: 38
Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 39
Çin Takvimine Göre Bebeğinizin Cinsiyeti: ERKEK
hmm ozmn 21 14 ekle nisan mı diycem hamile kaldığım ayabenim iki kızimda tutmustu son adet tarihine 14 gün ekleyip bakılıyormuş
o zaman ikizz:))inşallah hayirlisı olsun insan istiyor 2 side olsun
ay canım benim inan içim pırpır etti.ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah.seni tanımam etmem ama inan ki çok sevindim.içim bir tuhaf oldu.hadi bakalım kızına kardeş geliyorrrrçok heyecanlıyımm, galiba hamileyimmm kıpkırmızı değil fakat belirgin bir çizgim varrr..
o zaman ikizz:))
Umarım bende öyleyim ama adet ağrılarm kesildi nadir yoklama oluyo hayırlısı beklemekten başka çarem kalmadı21 mart sat 18 nisan bat kuzum ona göre 4+1 görünüyor.. hayırlısı kuzum sıkma daha var , aldığım testler 5 tllik olanlardan günün her saati yapılabilir (tercihen sabah idrarı diyordu) birde mens ten 1 gün sonrası bile çıkabilir yani sen umudunu yitirme bekle bakalım benim rahatlığımı hatırlamıyor musun:)
İnşallah sende hamilesindir :)Kizlaar birsey diyecem.sabahtan beri sağ kasigim ağrıyor ama bayağı ağrıyor.yemek yedim az önceçok yedim diyemi sıcaktan mu bilmiyorum midem çok bulanıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?