• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanda El Çiçeği için Yardım?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

KIRMIZILIKUCUKKIZ

Melisa'cım 🌸
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
2.783
4.638
333
Kızlar nişanda Kırmızı balık dantel bir elbise giyeceğim. Görümcem alışverişteyken el çiçeği ne düşünüyorsun demişti. Düşünmüyorum demiştim. Çünkü nişanda el çiçeği fikri bana saçma gelmişti fakat netten nişan fotoğraflarına bakarken el çiçeğinin güzel bir aksesuar olduğunu gördüm ve özendim açıkçası. sadece fotoğraflarda kullanmak için el çiçeği almak istiyorum fakat sorun şu ki benim elbiseme ne renk çiçek olabilir? yardımlarınızı bekliyorum..

Kızlar nişanda Kırmızı balık dantel bir elbise giyeceğim. Görümcem alışverişteyken el çiçeği ne düşünüyorsun demişti. Düşünmüyorum demiştim. Çünkü nişanda el çiçeği fikri bana saçma gelmişti fakat netten nişan fotoğraflarına bakarken el çiçeğinin güzel bir aksesuar olduğunu gördüm ve özendim açıkçası. sadece fotoğraflarda kullanmak için el çiçeği almak istiyorum fakat sorun şu ki benim elbiseme ne renk çiçek olabilir? yardımlarınızı bekliyorum..

kesinlikle alma derim abes kaçar düğününde alırsın

şimdiden tebrik ediyorum canım mutluluklar
fikir olsun :54:

$1c6534039ba9c1da463cec4190293b6c.jpg $100649-blue-hydrangea-bridesmaid-bouquets-3.jpg $bridesmaidboquet.jpg $ddb6de58c826dcc3848eb9e12547d701.jpg $Fall-Wedding-Flower-Bouquets-Images.jpg $large_image.jpg $marchfabfive3.jpg $Red dresses and flowers.jpg $wed_b_9.jpg $wedding-flowers-wedding-flower-pictures-15-600x398.jpg

dantelli kırmızı balık model bir elbise bence gayet romantik olur bukete gerek yok diye düşünüyorum ama illaki yaptırmak istiyorsan beyaz kırmızı güllerden olusan bir buket yaptırabilirsin:16:[

kızlar evet ben de gereksiz bulıyordum fakat sadece 1-2 bahçe çekiminde değişik bir aksesuar olarak kullanmak istiyorum.. nişanda elimde olmayacak..

Back