benımde 27/06 da nısanım var damada takım elbıse ayakkabı 2 gomlek 2 takım ıc camasırı terlık kemer cüzdan corap tras setı kutu ıcerısınde tras jelı tras bıcagı after shave parfum deodorant roll on saten pıjama takımı bunun yanı sıra annemın yaptıgı seccade sasesıyle bırlıkte 4 havlu vede bunları goturmek ıcın bavul gıderkende baklava ve cıcek nısandada saat takılacak
Oh oh oh bunların hepsinimi aldınız :bbo:
Yaw bizimde 25 Temmuzda nişanımız var. Daha aileler bile tanışmadı. Kaldıki bu alım satım işlerini hiiçççç konuşmadık. Erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikte okduğumuz için sadece formaliteleri yerine getirip bi yüzük takıcaz. Ben kendi elbisemi aldım, o kendi takım elbisesini ayarladı.
Artık takı makı ne takarlar hiç bilmiyorum. İsteyememde, ben saat takmak istedim ama erkek arkadaşım gerek yok dedi. (Açıkçası ailemde gerek yok dedi yasakkelime)
Bu kadar teferruatla uğraşırken sorun çıkmıyormu yaw? Valla o kadar alışveriş, bi sürü insanın değişik fikirleriyle uğraşmak zor değilmi? Ayrıca bu tarz adet gelenek görenek olaylarınıda nedense hep kız tarafı organize ediyor. Erkek tarafının umrunda değil gibi.