Nişan Nişanda damada ne aldınız

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kıslar bisde hazırlamadık bohça nişanlım askere gidecek diye düğüne yakın alıcas herşeylerimizi benim nişanımda evde oldu onlar bana benim isteğim doğrultusunda 3lü set tektaş yüzük alyansım ve 2 tane bilezik taktılar bisde deri ve beyas altın karışık bileklik taktık nişanlıma saat kullanmadığı için değişiklik olsun dedik

nişanda kız tarafı takı takmaz diye biliyorum ben. erkek tarafı maddi imkanı yettiğince takar. nişanda pek takı takılması şartta değil düğünde takılır zaten

kızlar herkesinde farklıymıs. ben bugün gömlek kıravat aldım. iyi bir sey olsun diye vakkodan aldım ama herseyin iyisi olsun dersem batarım. siz ne cok sey almıssınız ((

senem81 bende senin giibi düşünüyorum..benim sözlümün birazda marka takıntısı var...herşeyin iyisini markalısını almamız gerkcek..nişan bohçası bir servete dönmese bari-tatlicadiarzu-

benim nişanımda 17 ocakta oldu,bizde nişanı kız tarafı yapar,ben anadolu yakasında 70 kişilik bir restaurant ayarladım ,istemede herşey orda oldu,pastamız filan da orda kesildi ,yemeklerde orda yendi,çokda rahat oldu,sadece bu masrafı bizim taraf ödedi,bohça yapmadık çünkü bana saçma geliyor,boşuna masraf ve zaten onun alacağı herşey bende var gereksiz geldi ,kendi aramızda öyle bir karar aldık,benim kıyafetimi,ayakkabımı,nişanlım aldı,ayrıca set aldı bana birde tek taş,ben hiç birşey almadım,kendi kıyafetlerinide kendisi aldı.

en iyisi seninkiymiş. ben de cok acılmayı düşünmüyorum. sadece gömlek kıravat pijama takımı corap boxer alacam.

bu forum gerçekten harika.. yandı bizimkiler isteyeceklerimi liste yaptımda ooookaydirigubbakcemile3 makyaj setinde takıldım sadece kızlar benim istediğim markadan mı alacakalr yoksa kafalarına göre mi??????

valla biz nişanlıma güzel bi valizin içinde
iç çamaşırı, tşört terlik
traş takımı deodorant parfüm
işte havlu vs hazırlayıp vermiştik çok da güzel olmuştu

arkadaşlar kızkardeşimin temmuzda nişanlanıyo giyecek yada ceyiz dışında nişanda erkeğe takı takılırmı yada takılması gerekirmi

canım benimde yakında nişanım var. Tabiki isteğe bağlı ama erkeğede saat takılabilir diye düşünüyorum genelde öyle yapıyolar bende öyle düşünüyorum.

benımde 27/06 da nısanım var damada takım elbıse ayakkabı 2 gomlek 2 takım ıc camasırı terlık kemer cüzdan corap tras setı kutu ıcerısınde tras jelı tras bıcagı after shave parfum deodorant roll on saten pıjama takımı bunun yanı sıra annemın yaptıgı seccade sasesıyle bırlıkte 4 havlu vede bunları goturmek ıcın bavul gıderkende baklava ve cıcek nısandada saat takılacak

temmuz sonunda da benım nısanım var onlar bıldıgım kadarıyla 1tane bılezık aldılar kıyafet makyaj malzemeleri falan bızde kıyafetı , ayakkabısı ve tepsıye konulcakları aldık takıda saat almayı dusunuyoruz acaba yeterlimi yoksa azmı??

ben damada saat aldım..ama mecbur değil tatlım durumunuza bağlı... tarflar birbirlerine bişey takarlar mesela damada altın kol düğmesi,saat,takıyorsa altın bileklik,kolye vs... benim aldığım saat şu tatlım agustosta nişanım var takacağım inş...

grace güzelmiş canım saat.
biz saat takmicaz sanırım zaten sözlümün bir saati var ve ondan iyisini şuan zaten alamam onun yerine kol düğmesi olabilir ya da direk tam altın takılabilir bilmiyorum yani konuşmamaız lazım bizimkilerle

saol tatlım.ama benmkininde saati vardı dedğin gibi baya iyi marka ama 5 sene filan oldu alalı bende söz vermiştim nişan olunca saat alırım diye öyle soruncada ne istiosun diye sordum altın kullanmıyor tam alayım dedim o da zaten bana geri dönecek bari dedim o günden bir hatıra olarak kalsın...

mantıklı kuzum ihtiyaçlara ve isteklere göre şek,illenmeli böle şeyler zaten zorunluluk yok.
Zaten benşimki saati kullanmıyor alsam da yatacak almicam ondan:)

düğüne alacak bişey bırakmamışsınızki?düğünde ne aldı bu insanlar?
benim bildiğim yukarda saydıkların düğünde alınır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…