benim nişanımda 17 ocakta oldu,bizde nişanı kız tarafı yapar,ben anadolu yakasında 70 kişilik bir restaurant ayarladım ,istemede herşey orda oldu,pastamız filan da orda kesildi ,yemeklerde orda yendi,çokda rahat oldu,sadece bu masrafı bizim taraf ödedi,bohça yapmadık çünkü bana saçma geliyor,boşuna masraf ve zaten onun alacağı herşey bende var gereksiz geldi ,kendi aramızda öyle bir karar aldık,benim kıyafetimi,ayakkabımı,nişanlım aldı,ayrıca set aldı bana birde tek taş,ben hiç birşey almadım,kendi kıyafetlerinide kendisi aldı.
saol tatlım.ama benmkininde saati vardı dedğin gibi baya iyi marka ama 5 sene filan oldu alalı bende söz vermiştim nişan olunca saat alırım diye öyle soruncada ne istiosun diye sordum altın kullanmıyor tam alayım dedim o da zaten bana geri dönecek bari dedim o günden bir hatıra olarak kalsın...
cnm benimde 8 şubatta nişanım var bu hafta büyük bir ihtimal nişan alışverişine çıkıcaz.Annemin söylediği kadarıyla alınacak şeyler :
Damada nişan için takım elbise
Gömlek
Kemer,cüzdan takımı
Traş,parfüm seti
Çorap,iç çamaşırı
Gecelik
Giyim için damadın istediği şeyler
Ayakkabı
Saat(aşkım saat istemediği için biz digital foto makinesi alıcaz)
Erkek tarafının alacakları
Nişanlık
Ayakkabı
Makyaj ve parfüm seti
Gecelik
Çorap,iç çamaşırı(sabahlık vs..)
Giyim için kızın istediği şeyler
Birde takacakları altın ne kadarsa onlar biz iki tane bilezik ve set alıcaz sanırım
Tabi herkesin isteğine ve adetine göre değişir alınacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?