- 17 Mart 2015
- 33
- 8
- 86
- 41
24nisanNezman oldun catlatma ignenei canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24nisanNezman oldun catlatma ignenei canim
Sabredemiyorum yaptırayım sonuç neyse bileyım diyorum24nisan
Yaptır sen 12 gün olmuş ben olsam yaptrrdim adetine kaç gün var yda sabret benim daha iğne yaptırmalı bugün 5. GünSabredemiyorum yaptırayım sonuç neyse bileyım diyorum
Yarın yaptırcam.zati doktor cuma demişti .1günden bişey olmaz sanırımYaptır sen 12 gün olmuş ben olsam yaptrrdim adetine kaç gün var yda sabret benim daha iğne yaptırmalı bugün 5. Gün
1sene oldu çocuk isteyeli ama ilk defa klomenle iğne kullandım.bütün sonuçlarım temiz çıktı.rahim filmi bilr çektırdım ama nafile olmuyoBize de haber et inş olur ilk kez mi deniyosun
inşşallah allah herkesin gönlüne göre versin.Bize de haber et inş olur ilk kez mi deniyosun
Benmde buay bi sene bbiti ayni bende de birşey yok diyolar. Benimde İlk deneme klomen catlatma ignesi bakalım neolacak1sene oldu çocuk isteyeli ama ilk defa klomenle iğne kullandım.bütün sonuçlarım temiz çıktı.rahim filmi bilr çektırdım ama nafile olmuyo
Meraba .haberleşemedik.nasıl oldu tedavin.benim bu ay olmadı malesef yeni bi tedaviye başladık.hayırlısı artık.umarım senin olmusturBenmde buay bi sene bbiti ayni bende de birşey yok diyolar. Benimde İlk deneme klomen catlatma ignesi bakalım neolacak