• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan'da çatlatma iğnesi olanlar

1sene oldu çocuk isteyeli ama ilk defa klomenle iğne kullandım.bütün sonuçlarım temiz çıktı.rahim filmi bilr çektırdım ama nafile olmuyo
Benmde buay bi sene bbiti ayni bende de birşey yok diyolar. Benimde İlk deneme klomen catlatma ignesi bakalım neolacak

arkadaşlar 20 mm bir yumurtam oluştu şükür bir sorun yok ama. iğne vuruldum 2 gün önce ama akıntı yok çatlamadımıki.doktor çatlar demişti ama???

Merhabalar ben de 4 yıllık evliyim ve 3 yıldır da gebelik için çaba sarf ediyorum.
Tüp bebek sürecinde 2. aşılama deneyimimizde hamile kaldığımı öğrendiğimde inanamadım. Hiç birimizin çabalarının boşa harcanmaması temennisi ile arkadaşlar önce yüce Rabbimden hayırlısını isteyin ve umudunuzu ve tabii ki de tedavinizi asla ve asla vazgeçmeyin. 9 Nisanda 2. aşılamam oldu ve aşılamadan 15 gün sonra tekrar gelmemi ve kan testimden Beta HCG değerim 200 çıktığını görünce nasıl bir duygu yaşadım inanın bunu kelimelere dökemem. 2 gün ara ile tekrar kan testi istendi çünkü değer 2 günde bir iki katına çıkması gerekiyormuş. İlk ultrason muayenemde kese görüldü lakin bebeğim henüz yok, inşallah yüce rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayarak bizlere de o duyguyu yaşatır. Tüm arkadaşlarımın umudunu hep yüksek tutmasını ve dualarını eksik etmemelerini diliyorum.

Benmde buay bi sene bbiti ayni bende de birşey yok diyolar. Benimde İlk deneme klomen catlatma ignesi bakalım neolacak
Meraba .haberleşemedik.nasıl oldu tedavin.benim bu ay olmadı malesef :( yeni bi tedaviye başladık.hayırlısı artık.umarım senin olmustur

Merhaba arkadaşlar.Ben de 1.5 yıllık evliyim.Evlendiğimiz günden beri istiyoruz bebiş ama nafile.ilk hastaneye gittiğimde Dr. PKO demişti soğan suyu kürü uyguladım 1 ay.Sonra eşimde hareket bozukluğu vardı Variksel ameliyatı oldu. Ardından klomen tedavisi gördüm 1 ay.Yumurtalarım oluştu kendiliğinden çatladı ama gene olmadı. En son 2 ay önce rahim filmi çektirdim tüplerim tıkalıymış ilaçlı basınçla açıldı tabii.Bu ay klomene başladım tekrar.2 tane yumurtam oluşmuş.Bu sabah çatlatma iğnesi vuruldum.Bugün akşam ve sonraki 4 gün boyunca günaşırı ilişki istedi Dr. Çok stresliyim.Rahim filmi sonrası klomen kullanan var mı acaba?Tutunsun istyorum bu defa çünkü artık bıktım hastane hastane dolaşmaktan :(

Bu arada PKO diyen Dr. dan sonra soğan suyunu kullanmıştım daha sonra gttiğim Dr. kist flan yok dedi. Eşimin de değerleri şu an gayet iyi.

merhaba ben aranıza bugün ilk kez katıldım.
özetle 15yaşında kist ameliyatı oldum. Şuan 27 yaşındayım yaklaşık 1,5 yıllık evliyim.
2 ay denedik hamile kalamadım. Çok yoğun kasık ağrıları yaşıyordum. Kontrollerde bir ay kist var diğer ay yok adetimle birlikte kayboluyordu. Doktorumu tavsiyesi ile hamilelik evrelerini hızlandırmaya karar verdik kistler oluşmasın diye.
Aklımda soru işaretleri var 2 ay deneme süresinde kist olduğu için hamile kalamadım Son birbuçuk aydır yok. Letroks diye bir ilaç verdi 5 gün boyunca günde iki kez kullan dedi. Acayip sersem hissediyorum yan etkilerinden. Normalde kendiliğinden yumurtamda oluşuyor.Eylülün 6sında gel iğe vuracağım hemde yumurtalarını kontrol etmiş oluruz dedi. İnsan stres oluyor böyle hızlandırmaya alınca daha bebek için yeni karar vermişken herşey ilaç kullanımı iğneler falan hızlı gelişti. Letroks kullanıpda hamile kalan var mı? Sizce bu hapı önümüzdeki aylarda da kullanmak zorunda kalır mıyım?
Acilll lütfen bildikleriniz varsa yazın

Back
X