o yan etkiler çok fena ama bana fitil önermedi bende bilmediğimden sormadım. alıştım da biraz, bu kaçıncı ilaç kendimi denek gibi hissediyorum bazen:)Buarada doktor progestanin yan etkileri var dedi. Kullanirsan fitil olarak kullan demisti bana.
mrb canım benm bu 3. ayım olacak ilk ay sadece klomen kullandım yeterince gelişmedi yumurtalarım. 2. ay günde 3 tane klomen kullandım bu defa da biraz fazla gelişti tek yumurtam oluştu 32 mm boyutunda iğne vuruldum fakat olmadıKızlar sonuçlar nasıl hamile olan varmı çatlatmak ignesinden sonra.benimde 1 senedir olmuyor güya sorun yok neden olmuyor bilmiyorum.yarin çatlatmak iğnesi olcam ilk kez demiyorum klomen + catlatma iğnesi.15.günümde tek yumurtamsı oluşmuş 19mm sizin nasildi
İnş gelişmiştir canım hayırlısı olsun hakkimizdamrb canım benm bu 3. ayım olacak ilk ay sadece klomen kullandım yeterince gelişmedi yumurtalarım. 2. ay günde 3 tane klomen kullandım bu defa da biraz fazla gelişti tek yumurtam oluştu 32 mm boyutunda iğne vuruldum fakat olmadıbu 3. ayım günde 2 tane klomen kullandım bu ay da yarın kontrole gitcem gelişme var mı diye ona göre iğne düşüncek doktor.. inşallah gelişmiş yumurtam vardır pek umudum yok ama hayırlısı hakkımızda..
malesef cnm az önce geldm doktordan gelişmemişler 10 mm kadar olmuşlarİnş gelişmiştir canım hayırlısı olsun hakkimizda
malesef cnm az önce geldm doktordan gelişmemişler 10 mm kadar olmuşlarve pko var dedi bu yüzden gelişmesine engel oluyomuş..bi daha ki ay a da rahim filmi istedi...çok yoruldum [/QUOTEuzulme canım hayırlısı olsun kaçıncı gün 10mm benim adetimin 13 günü 13 mm di 3 günde 19 mm ulaştı birden buyur pko nasıl anliyolar
Nezman oldun catlatma ignenei canimMerhaba arkadaslar.ben bu ay klomen kullandım.çatlatma iğnesi vuruldum.doktor ayın 8 inde kan testı yaptır dedi.dün idrar testiyaptım.negatifti.kan testını bugün yaptırsam belli olurmu acabaadetimdaha 11 inde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?