• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanda benim ailem ne takmalı kararsızım??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ela70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
124
5
38
34
Karaman
Merhabalar, kızlar büyük nişan düşünüyoruz yazın ama karar veremediğim bişey var annem nişanda ne takmalı ben ilk önce çeyrekli bileklik beğendim ama onu her zaman takamam acaba başka bi künye mi alsak her zaman takabileceğim annem taktığı için sürekli takmak istiyorum.. ama basit mi durur diye düşünüyorum büyük nişanda bi bileklik. Çeyrekli mi uygun olur bilemedim ne dersiniz kızlar :42:

Nişanda takılan düğünde de takılacağı iççin bende birçok şey olabilir.

kelepçe tarzı kibar bileklikler var çok şık duruyor bence ..Zaten kuyumcuya gittiğinde hoşuna ne giderse onu aldırırsın :) Burdan ne söylense boş

Nişanda takılan düğünde de takılacağı iççin bende birçok şey olabilir.

kelepçe tarzı kibar bileklikler var çok şık duruyor bence ..Zaten kuyumcuya gittiğinde hoşuna ne giderse onu aldırırsın :) Burdan ne söylense boş

Öyle canım ama her zaman takmak istiyorum bileklik olsa takarım ama basit mi olur yani çeyrekli olsa daha mı göze dokunr

Öyle canım ama her zaman takmak istiyorum bileklik olsa takarım ama basit mi olur yani çeyrekli olsa daha mı göze dokunr

annemden hatıra devamlı takmak istiyorum diyorsun , önemli olan manevi değeri olacak , bırak göze dokunmayıversin. insanların ne düşündüklerini bu kadar önemsersen bu sürecte bosuna stres yasarsın.
her zaman takabilecegin icine sinen şık bir sey al.
gerekirse minik pırlantalı bileklikler oluyor oyle bir sey aldırt, hem şık hem göze dokunur.

benim annemde babamda cumhuriyet takmıştı bana nişanda hatıra olması kısmını ozaman telaşeden akıl edemedim ben kendimede ayrıca kızıyorum bu konuda:23: düğünde biri inci set alıcak diğeride kelepçe nişanlanan bi başka arkadaşıma ise nişanda aldı annesi inci seti düğünde bilezik yapıcakmış karar sana kalmış canım ama ne yaptırırsan yaptır benim ki gibi olmasın hatırası olucak bişey olsun pişman oluyo insan sonradan:31::31:

ben ceyrekli bileklikleri cok begeniyorum canım eger kullanabilirim sorun olmaz diyosan oyle al bence ama calısıosan vs ortamın önemli devamlı takmak istiyosan düşün canım bu durumları da ama bence ceyrekli bileklik:1::1: kuzenime kv si dogum yapınca ikili kelepçe taktı onlarda çok şık duruyo

benim annemde babamda cumhuriyet takmıştı bana nişanda hatıra olması kısmını ozaman telaşeden akıl edemedim ben kendimede ayrıca kızıyorum bu konuda:23: düğünde biri inci set alıcak diğeride kelepçe nişanlanan bi başka arkadaşıma ise nişanda aldı annesi inci seti düğünde bilezik yapıcakmış karar sana kalmış canım ama ne yaptırırsan yaptır benim ki gibi olmasın hatırası olucak bişey olsun pişman oluyo insan sonradan:31::31:

Aynen bencede. Kullanacağım bşy alalım en iyisi benim için manevi değeri önemli zaten

ben ceyrekli bileklikleri cok begeniyorum canım eger kullanabilirim sorun olmaz diyosan oyle al bence ama calısıosan vs ortamın önemli devamlı takmak istiyosan düşün canım bu durumları da ama bence ceyrekli bileklik:1::1: kuzenime kv si dogum yapınca ikili kelepçe taktı onlarda çok şık duruyo

Çeyrekli güzel ama her zaman takılmaz sanırım yaa

annemden hatıra devamlı takmak istiyorum diyorsun , önemli olan manevi değeri olacak , bırak göze dokunmayıversin. insanların ne düşündüklerini bu kadar önemsersen bu sürecte bosuna stres yasarsın.
her zaman takabilecegin icine sinen şık bir sey al.
gerekirse minik pırlantalı bileklikler oluyor oyle bir sey aldırt, hem şık hem göze dokunur.

Öyle diyosun mü böyle şeyler dikkat çekiyor malesef ne taktılar falan.. nişanlımın ailesi böyle değil çok şükür ama sülalede vr böyle tipler. Yine de dikkate alıcam teşekkür ederim :)

evet ben de annemden gelen hediyeyi, anı olarak hep saklamak ve bozdurmadan takmak istediğim için, anneciğim bana tuğra aldı. sen de tuğra bakabilirsin :34:

Back