• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nisana yardim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sinko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
52
0
46
Ankara
Arkadaslar nisan icin yardimlariniza ihtiyacım var erkek tarafına ne koyulur annem ve babam olmadigi icon kendim yapıcam ve bohcayo ben hazırlayacagim ne koyulur ne yapilir erkek bohcasi cok guzel olmali nasil suslenmeli acil yardim edermisiniz

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun :) benden daha tecrübeliler de yazacaktır yalnız ben bilgimi paylaşmak istedim. yöresinne göre değişmekle birlikte bizde mesela , damat içi iç çamaşırı(atlet ve alt)1 çift çorap, gecelik takımı,traş takımı, havlu, çetik( patik) parfüm,Robdöşambr,terlik,gömlek,gravat ,seccade konur bunlar damat içindir.bunlara ilaveten kaynana ve kayın babaya da hediyeler gönderilir, seccade tesbih,baş örtüsü ,işli yastık kılıfı, çetik( patik) bir takım elbise( bu durumuna bağlı) benim bildiklerim bunlar

ayrıca süslemeyide sormuşsun ,yaptığın yoksa çeyizcilerde süslü taşlı beyaz örtüler olur bohça dediğinde verilir zaten çeşit bol kenarları güpürlü taşlı bir örtü alıp bunları koyup iğne ile yada kurdele ile bağlayabilirsin,bir yerine minik bir nazar boncuğu takmayı unutma;)

hiç korkma ben yaptım cok şukur kurtuldum maddi ımkanın varsa al her istedigini ama yoksa asırıya kaçmadan temel malzemeleri al

alt üst iç çamaşırı
gomlek kravat
kemer cuzdan
pıjama takımı
terlik
tras setı
sabun
tras kolanyası
lif
seccade
tesbıh
takke bunların dısında eger durumun var ıse esofman alabılırsın bır takım elbıse alabılırsın

süsleme işine gelince büyükce bir sa $leather_storage_box_with_lid.jpg $leather_storage_box_with_lid.jpg klama kutusu ben fotograftakınden aldım üstünüde tülle kapladım kırmızı kurdela ve nazar boncugu ıle süsleduım götürdüm gayet hoş olmuştu

az parça eşya için gerek yok canım nerden baksan bir bavul 70-90 liradan asagı degıl ılerde evlenırken alırsın

Back