herşey çok güzel allah mutlu etsin zümrüte bayılırım güzel seçim güle güle tak sattırmasın inşallah hiç bir durum :) tek sorum şu gelinlik beyaz olcağı için nişanda giyceğin elbise farklı olsaydı daha iyi olmaz mıydı ama modeli kesinlikle evde küçük bir organizasyonla yapılan için çok uygun :) mutluluklar :)Eki Görüntüle 326904 Eki Görüntüle 326905 Eki Görüntüle 326906 Eki Görüntüle 326907 Eki Görüntüle 326904 Eki Görüntüle 326905 Eki Görüntüle 326906 Eki Görüntüle 326907
Canlar ekledimmi fotoğrafları anlamadım, umarım ekleyebilmişimdir. Nişanıma daha 1 ay olmasına rağmen elbiseme ve nişanda takılacak takılara dün karar verdik. Aslında alyansları da aldık fakat fotoğrafını çekmeyi unutmuşuz, o yüzden paylaşamıyorumTamamen kendi zevkime göre saat, zümrütlü özel tasarım bir set , bir de söz bileziği alındı. Aslında set konusunda 22 ayar almayı cok düşündüm çünkü annemin bana aldığı sette 14 ayardı ve satışa gelmediğini biliyorum 14 ayarın. Ama o sarı sarı setleri görünce ve deneyince, kocam çalışsın kazansın banane , sattırmasın bana birşey dedim:))
Nişanı evde aile arasında en fazla 20 kişilik bir organizasyon şeklinde düşündük. Zaten yaza 2 düğün yapacağımız için gerek yok dedik. Ailelerin illaaaaa bohça demesinden dolayı sevgilimin ailesi dün gecelikler, iç çamaşırları vs. aldılar. Bohçalar gelince onları da çeker gösteririm .Nişana hatta düğüne doğru hazırlıklarıı buradan sizlerle paylaşıcam ki fikir olsun , çünkü ben buradan çok fikir alıyorumTakı ve elbise konusunda da fikirlerinizi bekliyorum
Teşekkürler canım, ayakkabı ve çantamı da ekledim. Hepsini forever New'den aldım , zaten herşeyiyle bu mağazaya bayılırım. Sana da tavsiye ederim , şuan %50 indirim var.elbisen cok tatlıymıs canım bayıldım :) ayakkabı ne gyceksin peki? setinde gayet güzel ama ben elbiseni cok begendim nerden aldın ?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?