NİŞANA 5 GÜN KALA

Ailen gelmesin dediyse bunu kesinlikle hayata geçirecek er ya da geç, sakın inanma yeminlerine, yol yakınken vazgeç..

Ailen hisseder ailenin hislerine guven kendine yazik etme

Ailen gelmesin dediyse bunu kesinlikle hayata geçirecek er ya da geç, sakın inanma yeminlerine, yol yakınken vazgeç..
Ailesi falan diyorki öyle birşet mümkün değil öyle birşey demeye hakkı yok vs falan diyor ama bir kere beynine yerleştirmiş onu diyor babamda bana haklı olarak

Gittiler 2 saat oldu. 1 saat oturdular en fazla zaten herkesin surat 5 karış sadece babası ılımandı. Kendisi seviyorum seni özür diledim onu söylediğim için falan filan dedi hep beraberken
nasıl hemen geldiler ki? Yakın mı evleri size? şartlarını ailenin önünde mi söyledi

Ailen hisseder ailenin hislerine guven kendine yazik etme
Babam ben sana saygı duyduğum için baştan beri bişey demedim ama kültürel farklılıkları söyledşm sana uygun olurmu yapabilirmisin acaba diye düşündüm ı anlıyordum swn sevdiğin için birşey demdim dedi. Bende biliyorum böyle düşündüğünü seninle konuşmadan anlaştık baba farkındayım dedim ama yapamıyorum o lafı söyledikten sonra dedim

Pofuduk benzer şekilde kaçtım. 3 senelik ilişkiydi, çok sevdiğimi düşünüyordum ama senin sevgilin gibi içinden başka bir adam çıktı. Üzüldüm , çok üzüldüm. 1-2 yıl kendime gelemedim, doğruya doğru. Şu an şükürler ediyorum, çok iyi bir eşim ve 4.5 yaşında çocuğum var. Hani bir daha olmaz, bir daha böyle sevemem diyor ya insan , öyle olmuyor ablam Hani onun gibi anlaşamam diyorsun ya bir bakıyorsun ki karşına kimler çıkıyor. Ben o zaman bittiği için çok mutluyum. Eminim bir gün sende bu yaşadıklarına bakıp ucuz kurtulmuşum diye şükür edeceksin.

Arkadaş da gelip gitmicekmiş eve ama ben gidebilirmişim...
Şaka mı bu?Peki ailenizin yanında böyle saçmalanırken babanız ağzını açıp hadlerini bildirmedi mi?Bu ne cüret?Elin oğlu ailesiyle karşıma geçip,”Evlendikten sonra kızınızın arkadaşları evimize gelemez,kızınız çalışamaz” diyecek.Kovmaktan beter ederim onları.Siz de bunca şey yaşanıp söylendikten,bu kadar yüz göz olunduktan sonra hala ayrılmak en iyisi diyorsunuz mıy mıy.Sevgiyse,sevgi.Hepimiz sevdik,aşık olduk,yeri geldi aşk acısı çektik.Ama bu şekilde gururumuzu hiçe sayıp kendimizi ve ailemizi saf yerine koydurmadık.Bu neyin dramı?Sizin çoktan kesin bir dille ayrılıp bitirmeniz gerekirken,adamlar evinize gelip ailenizin karşısında size bir de şartlarını sunma cesaretini göstermişler.Resmen sizle dalga geçiyorlar.Ya da siz bizle geçiyorsunuz.Bu kadar pasifliği,ailecek akıl tutulmasını benim beynim başka türlü almıyor çünkü.

Baba iste.evladinin uzulmesini de istemez kiyamazda.gozlerim doldu.boyle bi baba uzulmez hersey gonlunce olsun.karsina senin kiymetini bilecek delikanli duzgun bi insan cikacaktir.

Abla sevemem gibi geliyor şuan bana hatta artık bu defterleri kapatıp ailemin yanından ayrılmak istemiyorum. Seviyorum yalan yok yinede severim hala ama keşke böyle olmasaydı olan benim sevgime oldu. Yıprandım haketmedşm ama böyle olması en doğru karar olacak gibi çünkü şuan nişan arefesinde bi kızmış gibi kıpır kıpır hissedemiyorum. Olanlar oldu çok oldu hemde. Sevgimi atamayacağım ama bu şekilde en doğrusu. Kafamı da dağıtamıuorum galiba hergün buraya gireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…