- 2 Ağustos 2018
- 2.725
- 7.364
- 158
- Konu Sahibi pofudukpanda
Aaa neymiş şartları? Yazdıysanız ve ben kaçırdıysam özür dilerim şimdidenMales2f bu iş olmayacak. Ailemin yanında tak tak sıraladı şartlarını biz şok olduk..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa neymiş şartları? Yazdıysanız ve ben kaçırdıysam özür dilerim şimdidenMales2f bu iş olmayacak. Ailemin yanında tak tak sıraladı şartlarını biz şok olduk..
Kararın belli de ayrılık değil. Ailesinin gelmedini bile ikna ederler belki seni diye istedin. Kendini yakacaksın resmen. Ama kendi düşen ağlamaz.Çabasını gördüm ama, karar belli.
Şaşırtınız beni ama sevindim bir şeyler hissetse de güçlü duran, taviz vermeyen kadınları seviyorumKabul etmedik kesinlikle zaten böylr birşeyi bende ailemde
Neymiş şartları?Males2f bu iş olmayacak. Ailemin yanında tak tak sıraladı şartlarını biz şok olduk..
Arkadaş da gelip gitmicekmiş eve ama ben gidebilirmişim...Neymiş şartları?
Hislerim var ama doğru olanı yapmaya çalışıyorum ve vyolları ayırmak en mantıklı karar olacakŞaşırtınız beni ama sevindim bir şeyler hissetse de güçlü duran, taviz vermeyen kadınları seviyorum
Evlenince arkadaşım gelip gidemezmiş ama ben gidevilirmişim ve çalışmak yok dedi ben bakacağım sana dedi..Aaa neymiş şartları? Yazdıysanız ve ben kaçırdıysam özür dilerim şimdiden
Kesinlikle zor değil ama işte anlatamıyorsunuzz ..Oynamasınlar çok zor değil
Yok artık. Iyi oldu en başından bu adamın yüzünü gördüğünüz aslında. Ama ben şunu merak ediyorum bu tavrı bu düşünceleri sevgili iken hiç konuşmadınız mi ya da farketmediniz mi ?Yani eşini çalıştırmak istemeyen biri zaten bunu dile getiriyor olması lazım daha once. Gelecek planlarınız hakkında konuşmamış miydiniz ? He zaten çalışmayı düşünmüyorsanız orasını bilemem ama sanki sizin fikirlerinizin zıttini belirtmiş gibi adamEvlenince arkadaşım gelip gidemezmiş ama ben gidevilirmişim ve çalışmak yok dedi ben bakacağım sana dedi..
Aynen tehlike canlari geliyor.bu erkekler son zManlarda kari gibinsenin annen benim.annem yapmaya basladi.bunu genelde bizler yapariz.erkekler cok azitti.yuzsuzlestilerŞimdiden senin ailen benim ailem başlamış
Sizde kesin olarak bitirmeyio sürüncemede mi bıraktıniz ayrılık kararınızı?Evlenince arkadaşım gelip gidemezmiş ama ben gidevilirmişim ve çalışmak yok dedi ben bakacağım sana dedi..
Valla çaba falan yok ortada. Adam ailenizin yanında ültimatom vermiş size.Çabasını gördüm ama, karar belli.
Arkadaş da gelip gitmicekmiş eve ama ben gidebilirmişim...
amanın kafaya gel. kendine köle arıyor medeniyetsizEvlenince arkadaşım gelip gidemezmiş ama ben gidevilirmişim ve çalışmak yok dedi ben bakacağım sana dedi..
Birde diyor ki ben kendime köle olarak almayacağım seni.....amanın kafaya gel. kendine köle arıyor medeniyetsiz
Qdam zaten tak tak sıraladı ailem şok.. Bende şok nasıl konuştu anlamadım zaten surat 5 karıştı onda. Ama bizimkiler insanlıktan bişey demediler fakat karşılar senşn özgürlüğün olmalı yine de karar senin diyorlar, mutlu olacağımı düşünmüyorlarSizde kesin olarak bitirmeyio sürüncemede mi bıraktıniz ayrılık kararınızı?
Aileniz birşey demedi bu saçmalıklara?
Valla çaba falan yok ortada. Adam ailenizin yanında ültimatom vermiş size.
yani söylediklerinden ve şartlarından bunun anlaşıldığının o da farkında ki olayı yumuşatmaya çalışıyor. arkana bile bakma kaç!Birde diyor ki ben kendime köle olarak almayacağım seni.....
Beraber çalışırız diyorduk başka bi yerde çalışmazsın diyordu ama ben ufak tefek şeylerde çalışırım vb dediğimde bakarız diyordu bende bunu ona kabul ettirir alıştırırım sandım..Yok artık. Iyi oldu en başından bu adamın yüzünü gördüğünüz aslında. Ama ben şunu merak ediyorum bu tavrı bu düşünceleri sevgili iken hiç konuşmadınız mi ya da farketmediniz mi ?Yani eşini çalıştırmak istemeyen biri zaten bunu dile getiriyor olması lazım daha once. Gelecek planlarınız hakkında konuşmamış miydiniz ? He zaten çalışmayı düşünmüyorsanız orasını bilemem ama sanki sizin fikirlerinizin zıttini belirtmiş gibi adam
Adam resmen köle arıyor kendine inşallah yakmazsın kendini . Çünkü olacak olanların fragmanı şu an yaşadıklarınQdam zaten tak tak sıraladı ailem şok.. Bende şok nasıl konuştu anlamadım zaten surat 5 karıştı onda. Ama bizimkiler insanlıktan bişey demediler fakat karşılar senşn özgürlüğün olmalı yine de karar senin diyorlar, mutlu olacağımı düşünmüyorlar
Kaçacağım kesin net merak etmeyin. İyi ki varsınız..yani söylediklerinden ve şartlarından bunun anlaşıldığının o da farkında ki olayı yumuşatmaya çalışıyor. arkana bile bakma kaç!