• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİŞANA 5 GÜN KALA

Evlenince arkadaşım gelip gidemezmiş ama ben gidevilirmişim ve çalışmak yok dedi ben bakacağım sana dedi..
Yok artık. Iyi oldu en başından bu adamın yüzünü gördüğünüz aslında. Ama ben şunu merak ediyorum bu tavrı bu düşünceleri sevgili iken hiç konuşmadınız mi ya da farketmediniz mi ?Yani eşini çalıştırmak istemeyen biri zaten bunu dile getiriyor olması lazım daha once. Gelecek planlarınız hakkında konuşmamış miydiniz ? He zaten çalışmayı düşünmüyorsanız orasını bilemem ama sanki sizin fikirlerinizin zıttini belirtmiş gibi adam

Evlenince arkadaşım gelip gidemezmiş ama ben gidevilirmişim ve çalışmak yok dedi ben bakacağım sana dedi..
Sizde kesin olarak bitirmeyio sürüncemede mi bıraktıniz ayrılık kararınızı?

Aileniz birşey demedi bu saçmalıklara?

Çabasını gördüm ama, karar belli.
Valla çaba falan yok ortada. Adam ailenizin yanında ültimatom vermiş size.

Sizde kesin olarak bitirmeyio sürüncemede mi bıraktıniz ayrılık kararınızı?

Aileniz birşey demedi bu saçmalıklara?

Valla çaba falan yok ortada. Adam ailenizin yanında ültimatom vermiş size.
Qdam zaten tak tak sıraladı ailem şok.. Bende şok nasıl konuştu anlamadım zaten surat 5 karıştı onda. Ama bizimkiler insanlıktan bişey demediler fakat karşılar senşn özgürlüğün olmalı yine de karar senin diyorlar, mutlu olacağımı düşünmüyorlar

Yok artık. Iyi oldu en başından bu adamın yüzünü gördüğünüz aslında. Ama ben şunu merak ediyorum bu tavrı bu düşünceleri sevgili iken hiç konuşmadınız mi ya da farketmediniz mi ?Yani eşini çalıştırmak istemeyen biri zaten bunu dile getiriyor olması lazım daha once. Gelecek planlarınız hakkında konuşmamış miydiniz ? He zaten çalışmayı düşünmüyorsanız orasını bilemem ama sanki sizin fikirlerinizin zıttini belirtmiş gibi adam
Beraber çalışırız diyorduk başka bi yerde çalışmazsın diyordu ama ben ufak tefek şeylerde çalışırım vb dediğimde bakarız diyordu bende bunu ona kabul ettirir alıştırırım sandım..

Qdam zaten tak tak sıraladı ailem şok.. Bende şok nasıl konuştu anlamadım zaten surat 5 karıştı onda. Ama bizimkiler insanlıktan bişey demediler fakat karşılar senşn özgürlüğün olmalı yine de karar senin diyorlar, mutlu olacağımı düşünmüyorlar
Adam resmen köle arıyor kendine inşallah yakmazsın kendini . Çünkü olacak olanların fragmanı şu an yaşadıkların

Back