- 30 Eylül 2017
- 763
- 503
- 103
Erkek arkadaşımla evlenme kararı aldık. Ailesi bizim yaşadığımız şehre 9 saat uzaklıkta. Erkek arkadaşım benim yaşadığım şehirde. Temmuzda bayramdan sonra nişan düşünüyoruz, kimseyi zorlamamak adına isteme söz nişan bir olsun diye karar aldık ailesi de temmuzda gelecek 1 aya yakın kalacaklarmış bu esnada da tanışma-isteme-söz nişan hepsini aradan cıkaracaklarmıs ama onun ailesinden hiçbir adım göremedim yani daha önce yüzyüze gelmedik ne tam olarak gelecekleri tarih belli ne bir arama ne bir tanıma isteği hiçbir şey yok. Yani hiç değilse ablasından bekledim açıkcası 1 saat var aramızda ama hiç davet etmedi mesela. (Erkek arkadaşım benden bahsettiğinde de hiçbir şey sormayıp hayırlısı olsun deyip konu değiştirmiş.) Bilmiyorum bana tuhaf geldi açıkçası ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Hiç tanıma istekleri yok. Açıkcası 1 kere olacak bir şey evde bile olsa özenmek istiyorum yani organizasyonla evi süsleme planım vardı mesela tarih belirlenmediği için bu gidişle hayal olarak kalacak cünkü tarihler doluyor. Ailem onlardan bir adım görmediği için bu işi ciddiye almıyor. Bilmiyorum cok hevesliydim ama temmuz ayına yaklastıkca hevesim kacmaya basladı. Bu arada yaşlı insanlar 9 saat az mesafe değil yani sürekli gidip gelmelerini beklemiyorum ama en azından arayıp da iletişim sağlayabilirlerdi diye düsünüyorum.