Nişana 3 gün kala bana bu yapılan reva mı?

Eski konulara bir bakın. Bütün profil kadının evlilik istemesi,adamın geçiştirmesi, kavga, ayrılık, barışma, kadının evlilik istemesi döngüsünde ilerliyor.

Ben eski konulardan gördüm adam çoook defa evlenmek istemediğini söylemiş. Hevesim yok demiş, hatta temmuzda mı ağustosta mı mutsuzum demiş.
Adam da ayrılmayı göze alamıyordu ama demek ki. Niye ama ona anlam veremiyorum

Allah kurtarmış sizi üzüleceğine dua et sadaka ver erkekler ailelerinden çok etkileniyor ailesi aileni yok sayarak kalitesini belli etmiş nişanlansaydın da bu aileyle uzun sürmezdi zaten.

Aynen aslında o anda karşılığını verecektik. İnsanlara kendi dilinden konuşmak lazım.. neyse ne yapalım bu da bize bir ders oldu

Baba işin bahanesi olmuş. Sizin de haksız olduğunuz taraflar var. Özellikle ültimatom çekip evlenmek istemekle başlamış bu süreç.
Madem 1 yıldır evlilik konuşuyorsunuz hiç mi baba detayını sormadınız? Sorsanız da başka bahane çıkardı kesin bu isteme öncesi ama en azından sizi suçlamazlardı.
Açıkçası annenize kızınız car car konuşuyor diyene kadar erkek arkadaşınızı haklı buluyordum, üstüne düşen taraf siz olmuşsunuz. Belki adam cidden o noktaya gelince anladı babasının yokluğunu vs. Ama saygıyı bozduğu ona da hak vermiyorum.
Keşke daha önceden sizin zorunuzla gittiğini görseydiniz ama en azından daha da geç olmadan görmüşsünüz ellerinizi. Hayırlısı

Aynen aslında o anda karşılığını verecektik. İnsanlara kendi dilinden konuşmak lazım.. neyse ne yapalım bu da bize bir ders oldu
Eğer ders olduysa kendini biraz ağırdan sat... Ama çok abartmadan. Ve kimsenin ailene hakaret etmesine izin verme

Valla olmayacak şey icin kendini parcalamışsın ve dahada cok değersizleştirmişsin. Bu saatten sonra o insanla evlenmek aptallık olur.

Sizin suçunuz olmaz olur mu?
Karşı taraf başından beri isteksizmis zaten her hareketlerinden belliymiş. Adam bu işten sıyrılmak istemiş ve sıyrılmış.
Kusura bakmayın ama zorla kız verilir gibi olmuş.
Değmeyecek insanları adam yerine koymuşsunuz.
Zorlamayla olmaz bu işler.

Evliligi istemiyorsa isi buraya kadar getirmeyecekti gonulsuzce evet demis agzindan cikana bakmissin sende (ki hisler pek yanilmaz )ama uzulme olmamasi daha hayirli bence cunku annene bile saygisizca bu asamada bu sekilde konusan kisiyi evlenince sen dusun artk...evet insan uzuluyor ama merak etme hepsi gececek sende ins.cok mutlu olursun kendine biraz zaman tani

Allah korumus seni omur boyu mutsuzluktansa boylesi daha iyi.

Adami zaten kavga ederek ikna etmissiniz, evlenmek icin ölüp bitmiyormuş yani, bu durumda boyle yapmasi da sasirtici degil.

Evlenmeyi kafaya koymus olsa annesiyle de gelirdi istemeye. Millet ailesi yokken nikah kiyiyor bu babasiz istemeye gelemiyor.
Kendisi babasinin istemedigi şeyi yapamiyor ama sizden aileniz istemese de yuzuk takmanizi bekliyor Allah Allaaaaahhhh.

Şunlari zorla ikna etmeye calişmayin, bozuldugu iyi olmuş. Daha işin burasinda boyleyse...

bu işler karşılıklı istekle olur. bu adamla evlenseniz mutsuz olurdunuz inanın. zorla evlenen insandan hayır mı gelir? sizi seven adamın ayakları yere basmamalı nişan zamanı bunda ne heves ne bişey.. dürüst de değil söylemiyor açık açık evlenmek istemiyorum diye.
sizde de hata var çok üstüne düşmüşsünüz, yeryüzünde erkek kalmamış gibi.. kendinizi az geri çekseydiniz ya biterdi, ya da adam kıymetinizi anlardı.
ilerisi için konuşmuş olayım bir duruşunuz olsun; size değer verilmediğini hissettiğiniz an uzaklaşın o kişiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…