Nişana 3 gün kala bana bu yapılan reva mı?

Eski konularınıza bir göz gezdirdim de
Sekiz milyon kere ayrılıp barışıp adamı yana yakıla evliliğe ikna etmeye çalıştığınız bir ilişkiden ne hayır beklediniz ki gerçekten? Koala gibi yapışmışsınız adama evlilik de evlilik diye. Adam haklı, sizin hayallerinizde figüran olmuş sadece. Onu çıkarıp yerine başka bir aday koysanız da sizin için bir şey değişmeyecek belli ki. Odak nokta evlenmek çünkü.

Sade o olsa iyi... Damat adayı kv ye ağzına geleni söylemiş. Kadın 2 saate kadar gelip gelmeyeceğinize karar verin demiş...

Aile toptan bir garip...

Benim babam yok.. dedemden istenecekti o yüzden geldi annem ve kardeşlerim

Sade o olsa iyi... Damat adayı kv ye ağzına geleni söylemiş. Kadın 2 saate kadar gelip gelmeyeceğinize karar verin demiş...

Aile toptan bir garip...
Onu annesine söyledi.. konuda detay vermemek için öyle yazdım uzamasın diye. Annesine 2 saat için de haber verin dedi sonra erkek arkadaşımı aradı o da terbiyesizlik yaptı annem bişey diyemedi kapattı telefonu

Adam olmaz deseymiş baştan o zaman, bu işlere keşke hiç girmeseymiş

Evet konu sahibesi olmayacak işi oldurmak için zorlamış hatalı da, karşı tarafda hiç mi hata yok? Madem razı oldu bu işe insanca davranacak. Razı değilse de istemyrm diyip ayrılcaktı.

Onu annesine söyledi.. konuda detay vermemek için öyle yazdım uzamasın diye. Annesine 2 saat için de haber verin dedi sonra erkek arkadaşımı aradı o da terbiyesizlik yaptı annem bişey diyemedi kapattı telefonu
Farkeder mi ? Annenin orada diyeceği benim size verilecek kızım yok demekti...

Aile de kız evlensin de kim alırsa alsın modunda sanırım.
Ay siz ne çok biliyorsunuz. Aynen ailem aynen o şekilde o yüzden kabul etmedik yüzük takıp evlenmeyi. Babam olmadığı için o şehre gelindi dedem orda yaşıyor çünkü. Diliniz çok sivri gerçekten. Allah akıl fikir versin

Aile toptan bir garip...

Burayı ben de anlayamadım

Ben anne olsam kimsin rezil şerefsiz sana verecek kızım yok der kapatırdım. 2 saat mühlet veriyorum nedir

Razı olmuş gibi yapmış elindekinden olmamak için. Ya evlilik ya ayrılık deyince “he tamam he evlilik tabi bebeem” demiş geçmiş.

Bana pek lazım değil akıl fikir. Yetiyor bendeki. Hakkımı size devrediyorum

çok üzüldüm canım geçmiş olsun benim şuanki biten ilişkimin sonuda böyle olacaktı gel git akıllı bir adamla olmuyor yarın birgün bu nikahada gelmezdi nikahta kaldığını düşünsene zorla istiyorlar gibi ailen ve senin için çok üzüldüm zor bir süreçten geçiyorsun kim nederse desin acın dinmez ama her şerde bir hayır var biz şer sanıyoruz Allah kurtarıyor böyle sorumsuz gamsız bir adamdan ne koca olur ne baba olur çok üzücü...

Adamın ne dediğini de bilmiyoruz ki. Belki yaw he he dedi. Baktı konu sahibinin ailesi falan gelince iş ciddi, kaçtı. Burada herkes adamın evlilikten kaçtığını söylüyor.

Kızlarımız akıllı olsun. Evlilik instagramda kocişim yazan pembik fotoğraflardan ibaret değil...

sadaka ver bacım . baştan kurtulmuşsun

Aynen öyle annem çok naif bir kadındır karşı taraf öyle bir köpeklik yapınca bişey diyemedi kadın.
Naiflik başka bir şey herşeye hı demek başka şey...

Kız tarafının biraz ağırlığı olur.... Olması da gerekir... Doğada bile erkek dişiyi tavlamak için 40 dereden su getirir...

Sen testiyi sırtında taşıyorsun adamın umru değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…