Nişana 1.5 hafta kala ayrılmak lütfen yardım edin

konuyu okudum ama sonuna gelince "pişman olur muyum" kısmında resmen güldüm :)
acı çekiyorum deseniz anlayacağım..
geçirdiğim senelere üzülüyorum deseniz anlayacağım...
nasıl toparlanacağım deseniz anlayacağım...

ama pişman olur muyum nedir :))

neye pişman olacaksınız ki?
hapislerde yatabilecek kocayı bekleyemeyeceğinize mi?
her gün aldatılabileceğiniz bir adamla aynı yatağa giremediğinize mi?
her tartışmanızda ağız dolusu küfürler duyamacağınız için mi ?
sürekli yalanları dinleyemeyecek olmanıza mı ?

hangisi pişman olunacak bir durum?

tek iyi bir şey söylemiş olsaydınız da evet ya belki bu konuda pişman olursunuz diyebilseydim..

bence olmazsınız...
ama sizde bunu kabul edin... bu ilişkide pişman olunacak, keşke bitmeseydi mi ki denilecek bir şey görünmüyor...
varsa da bu anlattıklarınız içinde ben göremedim...

Ayrılmakla bence çok iyi yaptınız böyle bir insanla hayat geçmez... Daha şimdiden neler yapmış...

Hala pisman olur muyum? Diye sormaniz bile cok sacma.. Barismakla pisman olacaksiniz. Boyle keneleri hayatiniza musallat etmeyin nolur ya! 21 yasindasiniz omrunuzun baharina kara kış getirmeyin..

Sanırım çok haklısınız

Kuzum benim can cikar huy cikmazzz bizzat test edip gordum benden sana abla tavsiyesi yalvarip yakarsa bile sakin donme su an sana ve ailene saygisi olmayan adamin ilerde saygisi hic olmazayrica ailenin onayi da cok onemli bunu sakin unutma bizlerin goremedigi bircok olumsuzlugu ailelerimiz o kadar net farkediyo ki hem zararin neresinden donersen kardir hem kim askindan õlmüs ki dua et ve hakkinda hayirlisini dile canim

Alkış alkış alkışşş.. Konun başından beri suratına ne zaman çarpıp ayrılacak derlen, pişman olurmuyum ne yaaa.. Kurban kes bişi yap..

Yalanin dolanin oldugu yerde mutluluk olmaz canim zor olur ayrilik aski gectim baglanmisligini tahmin edebiliyorum. Mantiginla hareket et omur boyu cekmektense...

Senin 9 yildir yapman gerekeni baban yapmis. Yat kalk ona tesekkur et seni hayatinin hatasindan dondurmus.

oda zaten şuan yalvarma aşamasına geçti ama tınlamıyorum biliyorum cünkü yine aynısını olcak cünkü hep aynı oluyodu

Sırf çocukluk aşkın diye nişanlanmaktan başka bir şey değil bu ne sana ne ailene saygısı var daha evlenmeden böyleyse bir de evlendikten sonra gör rahatlığı, hakkında en hayırlısı olmuş hiç düşünme üzme bile kendini daha çok küçüksün sen de hayatınla ilgilen

bir ilişkide olmaması gereken ne varsa kırmızı işaretlediğim yerlerde var!!!
zararın neresinden sönersen kardır..
bir lokma dök dağıt bence eşe dosta...

vallahi takdir ettim aslinda olmasi gerekeni yapmissin
ama bazi kizlarda umarim örnek alir seni
ailelerine hakaret ettiren ve uyusturucu olayi icin (ama eskidendi)
diye bahane edenler cok oluyor ve sonrasi hüsran onlar icin

aileye hakaret eden yalan soyleyen ('ki aileside yalan soyluyor) bir insandan hayir gelmez
Allah iyilerle karsilastirsin seni

Zamanla da düzelmezdi, siz doğru davranmışsınız.
Verilmiş sadakanız varmış.

amin canım benim gibi olan herkese yardımcı olsun Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…