Nişan Nişan..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

rsuperisi

<3 <3 <3
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
578
0
46
İstanbul
ARKADAŞLAR EYLÜLDE NİŞANIM VAR. BAYRAMPAŞADA OTURUYORUM VE NİŞANIMIZI TEPE CAFE'DE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ BİLEN VARMI YADA NİŞANINI ORDA YAPAN, ORGANİZASYONU NASIL BEĞENİYORMUSUNZ ? a.s.

aa ben biliyorum tepe cafeyi canm:)ama hiç aklıma gelmemişti bak orda nişan:)güzel fikirrkaydirigubbakcemile5 hiç konuştnmu sen fiyat falan?yapılmışmı daha önce öle bişey?

aa ben biliyorum tepe cafeyi canm:)ama hiç aklıma gelmemişti bak orda nişan:)güzel fikirrkaydirigubbakcemile5 hiç konuştnmu sen fiyat falan?yapılmışmı daha önce öle bişey?

tabı canm yapan cok var kınada yapan var ALLAH ızın verrse kınamıda orda yapmayı dusunuyorum. 2.200 istediler pastası fotoğrfcsı müzikleri onlara ait bz fotğrfcıyı kendimiz getircez sadece tuttuuk 19 eylül pazr gnu ınsllah :) tek kötu yanı gunduz ya

uff...hem gündüz hem çok fazla istemişler canm beebenneyaptımki pazarlk yapmadnzmı?vay bee,bizm bayrampaşa tepe cafeye bak sennn...kaç kişilkmiş orası? bide akşm için daha da mı yüksek istyolar da,yapmadınz akşm?

ertesi gün okul açılıyormus sanırım bizimde uzaktan misafirlermz gelicek gidiş sıkıntı olmasın diye gündüz yapıyoruz. cumartesi akşam istedik ama doluyydu onceden tutulmus 200 kişilk 30 kişilikte bahçesi varmış.. ya bide altarnetif bulamadk tepe cafeden başka salonda istemedk =)

anladm şekerim,iyi olsn hadi hayrlısı olsun inşallah çok güzel geçer ama bana birazck pahalı geldi,hala böle düşünüyorum...şimdi hatrladm ben,bi tarafında yer olmaynca bizi böle masaların sandalyelerin ve pistin olduğu bi yere oturtmşlardı,demekkii orasıymş:)bak onuda öğrenmş oldk cnm:)

ya ya orası ıste =) masa dekorunu beğenmedk onu kendmz yapıcaz ınsllah ALLAH ksmet ederse =):teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…