- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
ben modern sarı altını tercih edıyorum. hatta dırekt sarı degıl de beyaz sarı karısımı oluyor ya cok begenıyorum. sadece beyaz alyanslar gumus gıbı duruyor sanki. hani üniversitede sevgililer aralarında takar ya ona benzetıyorum. o yuzden icime sinmiyor
canım ben de burdan okurken gördüm ki herkesin zevki ne kadar farklı kimi kesinlikle sarı olsun demiş kimi klasik kimi modern. Benim için kesinlikle beyaz olma şartı vardı altın sevmiyorum sarı altın anam anam benden uzak :) Sonuç olarak en önemli olan kişinin kendisinin içine sinmesi. herkes alyanslarını çok severek alır ve mutlulukla bir ömür boyu takar inşallah :)
Kızlar merak ettim, sizin nişan yüzüğü tercihiniz hangisi??
Modern beyaz alyans mı?
Modern sarı alyans mı?
Beyaz klasik alyans mı?
Sarı klasik alyans mı??
veee Nedenn ???
Hadi kk çıtırlarııı eller klavyeye
rose altına ilk defa baktım hoş. bunların fiyatlarıda diğerleryle aynı mı.
fiyat olarak birebir aynı. altın rengiyle değer kazanıp veya kaybetmezmiş. bozdururken de aynı şekilde.
annemler modası geçecek o ne renk öyle dediler ama altının modası olmaz bence. kuzenime seneler önce evlenirken beyaz altın için de modası geçer demişlerdi ama hala gündemde yerini koruyor
hee ben sıkılırsam da canım sağolsundeğiştiririz
canım söz yüzükleri zaten ince oluyorlar. nişan ile sözünüz arasında çok uzun zaman yoksa çok önemseme nasılsa nişan yüzüğünü yakında takmış olucaksınız
canım ben şimdi son sınıftayım o yüzden söz yapıcaz nişanda yaza olabilir yani arasında 6 ay 1 sene gibi bir zaman olur. nişan yapınca söz yüzüklerini kaldırcaz mı yani
Hihiiii..
hatta bozduruyorlar sanirim. zaten soz yüzüğü deyince farklı yüzüklerden çıkartıyorlar. ince oluyor 200 300 gibi bir fiyat oluyor.
nişan yüzükleri biraz daha etli olduğundan ve işçilik olduğundan 600 700 800 arasında değişiyor
madem arası uzun içine sinen model seç.
ama unutmakiii ne kadar içine sinse de biz bayanlar bir zaman sonra sıkılıyoruz. o yüzden bunu alayım nişanda da bunu takarız diye düşünme derim
hımm anladım ilk defa duydum bozduranında olduğunudha neler öğrenicem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?