• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Yüzüğü Tercihiniz Hangisi???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Nişan Yüzüğü Tercihiniz Hangisi ???

• Modern Beyaz Alyans

OY: 46 34,3%
  • Modern Sarı Alyans

OY: 49 36,6%
  • Klasik Beyaz Alyans

OY: 5 3,7%
  • Klasik Sarı Alyans

OY: 34 25,4%

• Ankete Katılan
    134

haklısın tatlımm söz yüzüğü bende istiyorum. tektaş takılcak banada sözümde. ama alyansımı tektaşımla birlikte kullanmak istiyorum hepsi sığsın parmağıma:10:

bizim parmaklar uzun braz :)) 3.sayfada tektasla beraber yüzügümün resmi var bende hep tektaşımla kullanıyorum :))

aa benim yüzüğüm seçeneklerde yer almıyor klasik bombeli sarı alyans kullanıyorum tek farkı yanında ince bir kısmı beyaz altından yapılmış:66:

benim tektaşım sarı altın erkek arkadaşım gönderip beyaz yaptıracak kalın beyaz altın alyansları çok seviyorum ama tektaşımla beraber hayatta sığmaz :s kendi aramızda taktığımız yüzük kalındı parmağım şişiyor diye sol elime spor yüzük olarak takıyorum onu. kızlar dikkat edin kalın yüzüklerde numara çok değişiyor hem et kalınığı olarak hem de 2-3 sıra şeklinde olup kalın olan yüzükleri daha önce kullanmadıysanız dikkatli seçin. ama uzun parmaklara da çok yakışıyor :64:

kızlar benim tercihim resminide ekledim klasik sarıdan yana dügünde degistiricez alyanslarımızı ama yine bu tarzın dısına cıkmayı düsünmüyorum cünkü böylesini seviyorum. :)) genelde beyaz altın sevmiyorum tercihim sarıdan yana. tek tasım beyaz ama onu ben secmedim istemede takmıslardı :)

Eki Görüntüle 257343

kalın alyansı tek kullansan çok güzel durmuş elinde ama bence madem değiştireceksiniz biraz daha ince alırsan tektaşınla daha dengeli durur :nazar: :nazar:

Sözlümün dayısının oğlu evleniyor bu hafta erkeğe altın haram diye platin yüzükler varmış, onlardan almışlar. Erkeğin yüzüğü sadece 1600 TL tutmuş. Hemde kızın yüzüğü ile alakası yok. Çocuk öylesine takmış gibi duruyor. Bende herkesin içinde söyledim, ben ne takarsam onunki de aynısı olucak diye. :19: :60:

altın değerli olduğu için gösterişli olup dikkat çekmemesi için kullanılmaması uygun bulunmuş islamda. fakat platin altına göre çok daha değerlidir. yani bu anlayış çok yanlış ve malesef çok uygulanan bir şey. o dönem için kadının da ziynetlerini belli etmemesi uygun görülmüş bu kuranda da geçer. fakat günümüzde her şey değişti kadın da erkek de yüzüğüyle değil giyimiyle saçıyla vs daha fazla dikkat çekiyor zaten bu yüzden ben çok saçma buluyorum bunu....

biz dün nişan alışverişindeydik ve alık yüzüklerimizi :69:
klasik sarı altın alma planıyla gittim ama modern sarı aldık geldik :27:
çok beğenerek aldık.
sözlüm altın takmak erkeğe haram diye,benim yüzüğümün aynısının gümüşünü yaptırdı.nişanda uyumlu olsun ve hatıra kalsın diye altın olanını takacak fakat günlük kullanımda gümüş olanını takacak

tabiki modern beyaz alyans ama anlamadığım bişey var nişanda tek taş takılmaz mı? :44:

tabiki modern beyaz alyans ama anlamadığım bişey var nişanda tek taş takılmaz mı? :44:
sözde tektaş takıp nişanda alyansı da ekleyenler var ya da tektaş almayanlar direk alyans takıyor. yani aslında canın nasıl isterse ben yaptım oldu oluyor :D

Kesinlikle modern beyaz altın çok daha şık ve asil duruyor benim tektaşımı da beyaz aldığı için evlenme teklifi ederken çok mutlu oldum beyaz almasına yoksa değiştirelim derdim, alyanslarımızı da modern beyaz altın aldık benimki altın o aynısının gümüşünü yaptıracak.

ben modern sarı altını tercih edıyorum. hatta dırekt sarı degıl de beyaz sarı karısımı oluyor ya cok begenıyorum. sadece beyaz alyanslar gumus gıbı duruyor sanki. hani üniversitede sevgililer aralarında takar ya ona benzetıyorum. o yuzden icime sinmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Back