Nişan Nişan Yüzüğü Tercihiniz Hangisi???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Nişan Yüzüğü Tercihiniz Hangisi ???

• Modern Beyaz Alyans

OY: 46 34,3%
  • Modern Sarı Alyans

OY: 49 36,6%
  • Klasik Beyaz Alyans

OY: 5 3,7%
  • Klasik Sarı Alyans

OY: 34 25,4%

• Ankete Katılan
    134
Modern oluyor sanırım kafam karıştı ama
Hani oluyor ya sarı ve beyaz altından oluşan ve arasında taş kullanılan alyans modelleri, onları beğeniyorum.
Henüz nişan tarihimiz belli değil ama yüzüklerimizi hazır ettik geçen hafta.. En kısa zamanda paylaşırım sizlerle

ekledim bile =)

Son düzenleme:

cnmm çok güzelmiş yüzüklerinizz allah bir ömür mutluluk nasip etsinn

bana kalsa ben beyaz altin alirdim belki
cunku tum aksesuarlarim saat kolye vs hep beyaz renkli
ama esim sari istedigi icin sari altin aldik
model ise klasik yuvarlak hatli alyanslardan
baska model hic dusunmedim
cunku su an modern olsun diye alacagim bir modelin 5 sene sonra demode olma ihtimali var
ben ise alyansimi 30 sene sonra dahi degistirmeden kullanmak istiyorum
o nedenle sari klasik oldu alyanslarimiz

kızlar benim tercihim resminide ekledim klasik sarıdan yana dügünde degistiricez alyanslarımızı ama yine bu tarzın dısına cıkmayı düsünmüyorum cünkü böylesini seviyorum. :)) genelde beyaz altın sevmiyorum tercihim sarıdan yana. tek tasım beyaz ama onu ben secmedim istemede takmıslardı :)

Son düzenleme:
Bana sanki sapsarı altını erkekler takmazmış gibi geliyor.:26:

Arkadaşın yüzüğünü beğendim Sarı beyaz güzel

ben çok sade klasik alyansları sevmiyorum.modern süslü taşlı olsun mümkünseama sadece beyaz altın olmasını da istemem pastane sözü havası verebilir dışarıdan.o nedenle modern ama sarı ve beyaz altın karışık bir alyans benim için ideal

Benim alyansım hiçbirine uymuyor çünkü üç renk alyanslardan =)) sarı altın beyaz altın ve pembe altın (bakır rengi)........

Bende sarı alyansı tercih ederim.Nişanda klasik olabilir ama düğünde modern olsun.Çünkü klasik alyansların özellikle beyaz olanlarından herkes takıyor sevgili olunca (gümüş olsa da beyaz altın gibi duruyor :) Erkek arkadaşımla bizimde var.O yüzden tercihim bu yönde.İşin ciddiyetini ortaya koyuyor sanki hem de daha güzeller...Ama arkadaşında dediği gibi erkeklere sarı pek güzel olmuyor gibi

Son düzenleme:
Bana sanki sapsarı altını erkekler takmazmış gibi geliyor.:26:

Arkadaşın yüzüğünü beğendim Sarı beyaz güzel

kızlaaarrr benmkindee böylee duruyor klasik sarı alyansımızz yerim ben onun ellerini :)))

hayırlısı olsun cnm 11 takamam ki ama ben o kadar parmağım yok

hem söz yüzüğümle birlikte kullanmak istiyorum 8-9 mm olabilir bnmkisi

:)) tabii canım parmagında durusu daha önemli kalınlıgındansa.. ayyy hayırlı olsuun :) ben sözümde ince yüzük takmak istemedim ya da sadece tektaşımı onun icin bu yüzükleri sözde aldık nisanda da bakıma gönderip yeniden bunları takmak istedim öylede yaptım ama düğünde degistiricem fakat bundan cok farklı olacagını düsünmüyorum :)) cünkü ben bu tarz yüzük seviyorumm alyans oldugu belli olsun canım azıcıkkk :))

haklısın tatlımm söz yüzüğü bende istiyorum. tektaş takılcak banada sözümde. ama alyansımı tektaşımla birlikte kullanmak istiyorum hepsi sığsın parmağıma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…