.
benim tercihim klasik sari alyandan yana
beyaz aldin hic sevmem, beyaz altin alana kadar gümüs alirim ayni sey
sari olmali ki altin oldugu belli olsun
benimkisi hem sarı altın hem beyaz altın aksam resmini koyarım buraya bakalım begenecekmisiniz
Modern oluyor sanırım kafam karıştı ama
Hani oluyor ya sarı ve beyaz altından oluşan ve arasında taş kullanılan alyans modelleri, onları beğeniyorum.
Henüz nişan tarihimiz belli değil ama yüzüklerimizi hazır ettik geçen hafta.. En kısa zamanda paylaşırım sizlerle
Eki Görüntüle 253175
ekledim bile =)
cnmm çok güzelmiş yüzüklerinizz allah bir ömür mutluluk nasip etsinn
.
benim tercihim klasik sari alyandan yana
beyaz aldin hic sevmem, beyaz altin alana kadar gümüs alirim ayni sey
sari olmali ki altin oldugu belli olsun
Bana sanki sapsarı altını erkekler takmazmış gibi geliyor.:26:
Arkadaşın yüzüğünü beğendim Sarı beyaz güzel
Bende sarı alyansı tercih ederim.Nişanda klasik olabilir ama düğünde modern olsun.Çünkü klasik alyansların özellikle beyaz olanlarından herkes takıyor sevgili olunca (gümüş olsa da beyaz altın gibi duruyor :) Erkek arkadaşımla bizimde var.O yüzden tercihim bu yönde.İşin ciddiyetini ortaya koyuyor sanki hem de daha güzeller...Ama arkadaşında dediği gibi erkeklere sarı pek güzel olmuyor gibi
çok güzelmiş bu yhaaa nerden bulabılırz böyle modelleri
kızlaaarrr benmkindee böylee duruyor klasik sarı alyansımızz yerim ben onun ellerini :)))
Eki Görüntüle 260838 Eki Görüntüle 260837 Eki Görüntüle 260836
cnm baya kalınmış kaç mm bu 10 mu?
eveet cnm kalın alyanslarımız. 11 mm.
hayırlısı olsun cnm 11 takamam ki ama ben o kadar parmağım yok
hem söz yüzüğümle birlikte kullanmak istiyorum 8-9 mm olabilir bnmkisi
:)) tabii canım parmagında durusu daha önemli kalınlıgındansa.. ayyy hayırlı olsuun :) ben sözümde ince yüzük takmak istemedim ya da sadece tektaşımı onun icin bu yüzükleri sözde aldık nisanda da bakıma gönderip yeniden bunları takmak istedim öylede yaptım ama düğünde degistiricem fakat bundan cok farklı olacagını düsünmüyorum :)) cünkü ben bu tarz yüzük seviyorumm alyans oldugu belli olsun canım azıcıkkk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?