• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Yüzüğü Tercihiniz Hangisi???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Nişan Yüzüğü Tercihiniz Hangisi ???

• Modern Beyaz Alyans

OY: 46 34,3%
  • Modern Sarı Alyans

OY: 49 36,6%
  • Klasik Beyaz Alyans

OY: 5 3,7%
  • Klasik Sarı Alyans

OY: 34 25,4%

• Ankete Katılan
    134

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Kızlar merak ettim, sizin nişan yüzüğü tercihiniz hangisi??

Modern beyaz alyans mı?

Modern sarı alyans mı?

Beyaz klasik alyans mı?

Sarı klasik alyans mı??

veee Nedenn ???

Hadi kk çıtırlarııı eller klavyeye:52::52:

Son düzenleme:
Modern beyaz ile klasik beyaz alyans arasındaki fark ne olaki acep çözemedim ben.:26:

Son düzenleme:
Modern beyaz ile klasik beyaz alyans arasındaki fark ne olaki acep çözemedim ben.:26:

üzerinde taşı tuşu olmayan alyans cinsi tatlım.:71:

$R02012_en_ucuz_golda___alyans_alyans_r02012__555.jpg

klasik beyaz alyans

alyans-1-300x300.jpg

modern beyaz alyans

alyans-1132.jpg

modern sarı alyans

ayvaresmi6oo.gif

klasik sarı alyans

Son düzenleme:
klasik sarı canım çünkü modası hiç geçmiyor sade ve şık...

benimki moderne mi giriyor bilemedim taslı ama klasik bi model canım bence :) tamtura benziyo beyaz altın

ben bi alyans daha alıcam taslı kullanıssız oluyo diye... normalde takmak icin sade beyaz alyans alıcam daha sonradan nişanda yada dugunde :34:

ama her sekilde de sonuna kadar beyaz altın diyenlerdenim

bence klasik sarı alyans ama kalın olanlarından hiç modası geçmiyor ve yanında tek taş ya da tamtur harika duruyor. haa tek sorunu var çiziliyor:((
ankette yoktu ama bulgary alyansta ayrı bi havalı duruyor tabi sarı olanı:))

Benim tek taşım beyaz altın olduğu için sarı ve beyaz altınlı modellerden seçicem. Birde erkeğe altın haram diyorlar kafamı karıştırıyorlar. Bende ikimizinde yüzüğü aynı olsun istiyorum.

Son düzenleme:
Benim tek taşım beyaz altın olduğu için sarı ve beyaz altınlı modellerden seçicem. Birde erkeğe altın haram diyorlar kafamı karıştırıyorlar. Bende ikimizinde yüzüğü aynı olsun istiyorum.

evet altın erkeğe harammış.

ama bilmiyorum yaa alyans diyince benim aklıma sarı kalın yüzükler geliyor

Sözlümün dayısının oğlu evleniyor bu hafta erkeğe altın haram diye platin yüzükler varmış, onlardan almışlar. Erkeğin yüzüğü sadece 1600 TL tutmuş. Hemde kızın yüzüğü ile alakası yok. Çocuk öylesine takmış gibi duruyor. Bende herkesin içinde söyledim, ben ne takarsam onunki de aynısı olucak diye. :19: :60:

.

benim tercihim klasik sari alyandan yana :61:

beyaz aldin hic sevmem, beyaz altin alana kadar gümüs alirim ayni sey
sari olmali ki altin oldugu belli olsun :66:

evet erkege haram altın ama aynı alyansın gümüş yada çelik olanını yapıolar biz öle yaptırdık canım

benimkisi hem sarı altın hem beyaz altın aksam resmini koyarım buraya bakalım begenecekmisiniz :D

Back