• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan yerini kim tutar yardım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kiz tarafi yapar... Erkek tarafinin parasi karismaz nisana, tamamen kizin ailesine aittir.

Tabiki kız tarafı...
Her türlü masraf nişanda kıza aittir.
Yer tutacak durum yoksa evde yapmayı planlamalısınız.

Nişan, kına kız tarafı; düğün erkek tarafınındır. Erkek kadının, kadın da erkeğin nişan yüzüğü parasını öder. Aynı damatlık ve gelinlikte olduğu gibi.

Eğer anlaşmazlık varsa önce konuşun, ortak yapabilmeyi deneyin. Buna da yanaşmazlarsa evde, ailelerin olduğu sade bir törenle nişanlanmak da keyifli olabilir ;)

evet canım kız tarafı yapar bnm temmuzda nişanım var.. herşeyini bn yapıyorum damadın takım elbisesi ve alyansı dısında ....

Nişan kıza düğün erkeğe...He erkek tarafı der ben karşılıcam o başka =)

kızlar yakında nişan yapıcaz.karşı tarafla adetlermz braz farklı. ben nışanı biryer tutup yapalım istiorum. fakat o yeri bizde erkek tarafı tutar. erkek arkdşmn adetide kız tarafnn yapması yonunde. bu konuyu nasıl cozucez:(

canım eylül ekim gibi nişanım oldu :) yeni sayılır yani aynı kavga bizde de yaşandı :1: ooof ne kötü günlerdi ya:) bizdede aynen sizdeki gibiydi durum. Yani söz nişan bir olur ve kızın evi uygun değilse ufaksa biyer tutar erkek çünkü kızı isteyen erkek.... onlarda da tam tersiymiş. bizimkiler söledi böle böle onlarda söledi böle böle . biz kaldık arada sürekli kavga eder olduk. sonra neyse onlar tamam dediler ufak biyer tuttuk 300 350 tl 'lik. yaptık ettik sonra birkaç kez lafı geçti tabi ama adet bu yani...

tabi erkek tarafının durumu yoksa ailende de inat yoksa 2 taraf yarı yarıya parasını vererek ortakta tutabilirler.

bnm nişanıda erk evi yaptı hiç bişeklde bizden beklemediler onlar istedi hatta nişan olsun diye onlarn adette sanırsam erk evi yapıo nişanı bnm bildiğimde normalde kız evi yapar ama bizde erk evi kndisi yaptıı

Normalde kız tarafı tuttar ama ortak tutanlarda var, bu anlaşmaya bağlı bi şey.

Back