Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
elbisemi bayılarak aldım hertarafı pullu dantelli yarı balık modeli seklindeydi :)pudra renkleri bu aralar cok tutuluyor pembe bulamazsan gönlüne göre pudra tonları cokk hoşş bencee tabıkı sana kalmıss bişey cunku bi kere oluyoo
aynen canım bende o tonlarda düşünüyorum zaten :)) pembe pudra krem renkleri civarında :)) okulu bir bitirimde başlayacağım kıyafet aramaya şuan sadece netten bakıyorum arkadaşlarım diyor ki denemeden fikir edinemezsin haklılar valla :)))
aynen canım bende o tonlarda düşünüyorum zaten :)) pembe pudra krem renkleri civarında :)) okulu bir bitirimde başlayacağım kıyafet aramaya şuan sadece netten bakıyorum arkadaşlarım diyor ki denemeden fikir edinemezsin haklılar valla :)))
canım merhaba, ben 4 leventteki bilek otelin altında olan salonla görüştüm :) orayı ayarladım nişan için. kına için yer arıyorsan eğer Gönül davetin salonlarına bak istersen bazı arkadaşlarım yaptı ve memnun kaldılar :)