Nişan nişan yastığı acil yardım çok az kaldı :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

per.vin

al.pervin
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
364
1
96
Manisa
arkadaşlar nişanm ay basında temmuzda çok az kaldı nişan yastıgı istiyorum burda bi arkadaşta görmştüm hangi topikte hatırlamıyorum gittigidiyorda var demişti önemsememiştim ozamanlar daha var die çok beğenmiştim resminede bakın şimdi ama şimdi bakıyorum gittigidiyorda yok kaldırmıslar sanırım sizce bu model evde olurmu? bu kuşları nerden bulcam nasıl olur sizce yada bu modeli satan bi yer yada site varmıdır?senağlama

Canım öncelikle hayırlı olsun.. Gittigidiyor a gir, arama bölümüne nişan yastığı yaz. ıstediğin modele benzeyen yastıklardan bulabilirsin orada...

ıstersen ben yapabilirim sana. Özelden haberleşelim.
Resmi göremiyorum şu an.
Mail atarsan resmi bana bakayım.

Canım işyerinden girdiğim için göremem. Sana özelden mailimi yazıyorum oraya at bakayım.

CANIM O NİŞAN YASTIĞI BANA AİT:) elizhaa diye bakarsan görürsün nişan hazırlıklarında...sana özel mesaj attım,oradan okuyabilirsin,gg da hala satışta var,bulamazsan tekrar yardımcı olmaya çalışırım...

canımm telefon numarasını aldım satıcıya ulaşıp,özelden gönderdim,bir ara sor bakalım,ellerinde varmış aynısından,detayları öğrenirsin.

bu yastık çok harika 2 hafta sonra nişanım var nasıl temin edebilirim yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…