Nisan Video

konya42

EnGüzelAskZorOlandir
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
238
0
46
Almanya
Nisanimiz - YouTube

kizlar nisanima pek kisi gelemeid.. ben almanyada yasiyorum aslinda.. nisanim türkiyede oldu.. biraz üzüldüm acikcasi az kisi geldiyine ama yapcak bise yok.. insallah bunu da beyenirsiniz yorumlarinizi bekliyorummm

Selma çok güzel olmuşsun az ama öz olmuş boşver içine sindiyse gerisi önemli değil canım :)

Selma çok güzel olmuşsun az ama öz olmuş boşver içine sindiyse gerisi önemli değil canım :)

evt ben cok mutluyuudm.. dimi gerisii boss düügnde farki olmaz bence.. ama önemli olan muradima ermem

sgl cnm her paylasigim seylere yorum yaptigin icinn

çok güzel olmuş nişanın canım, boşver az kişi olsun, sen mutlu olduktan sonra, nişana gelemeyenler de düğününde oynarlar inşallah :))

olsun az kişi de gelse siz çok mutlu ve eğlenmiş gözüküyorsunuz bence önemli olan da bu.. ömür boyu mutluluklar dilerim

çok güzel olmuşunuz az kişi olsun sevdikleriniz yanınızdaysa sorun yok ohhh ne güzel kutlarınızıda dökmüşünüz eğlenmişinizde sevdiceğinizle ilk adımınızı atmışınız darısı bizim başımıza inşallah

cnm güzel olmuş nişanın içine sindiyse kalabalık olmuş olmamış çokta önemli değil çok mutlu olun inş

cok tsk edererm kizlarr mutlu ettiniz benii

haklisiniz istediyim oldu mutlyuudm gerisii bos... ailem nisani büüyk yapmiylaim dedi kimsemiz yok gelen olmmaz dedi ben pek dinlemeidm.. cok istedim.. yapmasiydim diye düsnüyordum durmdn

çok mutlu görünüyorsunuz ve aşkla bakıyorsunuz birbirinize,imrendim açıkcası
ALLAH tamamına erdirsin ve sonsuza kadar mutlu eylesin Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…