nişan ve nikah şekerlerim :) ben yaptım

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
502
1
316
Konya
Pembe olanı nişan şekerimdi. Lavantalı yapmıştım. Bütün masrafları dahil 50 adet 30 TLye mal oldu. Beyaz olanda nikah şekerim. Bütün masrafları dahil 400adet 130 TLye mal oldu.

Eklentiler

• $IMG_0417.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 129
  • $IMG_0630.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 113
  • $IMG_0632.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 92
benim nikah sekermin aynısı benimkilerin çiçekleri renkliydi bende kendim yapmıstım

balböcüğü arkadaşım seni tebrik ediyorum takip ettiğim kadarıyla hereyini kendin yapmaya çalışıyorsun,umarım her şey istediğin gibi olur canım mutluluklar olumunekankayizsmile

çok güzel olmuşlar. emeğinize sağlık. benim de kardeşimin nikahı olacak 3 ay sonra bende ona yapmak istiyorum. istanbulda bu tür malzemeleri nereden bulabilirim?

Bende böyle bir şey yaptırmak istiyorum. Nişanlım ve ben hazırlicaz çünkü kayınvalidem uğraşmaz böle şelerle çok tembeldir çokklmaz:

cok güzellerrrrrr...belki komik bi soru olucak ama nikah sekeri nezaman dagitilir nikahtan hemen sorami yoksa ? bu konularda hic bi bilgim yok yaa..

birde nisan sekeri diye birsey duymamistim ben ilk defa duyuyorum..

Son düzenleme:
bende nikah şekerimi kendim yapmak istiyorum. malzemeleri nerelerden alıyorsunuz ? istanbuldaki arkadaşlar cvb verirseniz sevinirim . ben eminönünde şark hana bakmıştım ama pek içime sinmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…