- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
Tatlım benmde düğünüm nisan 6-7 ve bende aynı senn gbı kararsız kalmıstım ama araştırırken bi yer buldum.sessiz sakin kafanı dınlemek ıstersen muazzam bır guzellık olan kazdağlarına gitmelisin o kadar guzel kı bende orayı dusunuyorum hatta bı otelle ırtıbata gectım bıle:)
teşekkür ederim cnm bende hemen balayına çıkmak istiyorum ama nişanlım mayısta denize girilmez diyo başka şey demiyo denize aşık biri denizin tadını çıkarmak istiyorum diyor
ve tabikide hava daha güzel olsun ki birlikte daha iyi vakit geçirelim diyor bende otel odasından çıkmak istersen dışarda vakit geçiririz diyorumneyse kızlar ya sizce denize girilir mi mayıs ayında kimse bir fikir yürütmeyecek mi herkes bakıp bakıp çıkmış tek başıma yazışıyor gibi bir duruma düştüm
bizde geçen sene mayısın son haftasında evlendik...balayına bodruma gittik...buz gibiydi deniz=/ bir kere denize girdim onda da girmemle çıkmam bir oldu=/ antalya yı tercih edebilirsiniz..akdeniz daha sıcak oluyo sonuç olarak...nacizane tavsiyem=/kızlar 28 nisanda evlenicem ve malum nisan ve mayıs ayında deniz mevsimi olmuyor sizler nereleri tercih edeceksiniz? nişanlım 3 gün balayı iznimizi evimizde geçiririz haziranda senelik iznimizle tatil yaparız diyor sizlerin düşünceleri nelerdir??
kızlar 28 nisanda evlenicem ve malum nisan ve mayıs ayında deniz mevsimi olmuyor sizler nereleri tercih edeceksiniz? nişanlım 3 gün balayı iznimizi evimizde geçiririz haziranda senelik iznimizle tatil yaparız diyor sizlerin düşünceleri nelerdir??
benim düğünüm de 20 nisan da allahın izniyle.biz kapadokya ya gideceğiz.2 gece 3 gün sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri içeçekler arada aparatifler kapadokya turu toplam 500 tl.fiyatıda gayet uygun geldi bize..denz kenarı düşünmedik biz hiç havalar tam ısınmaz yüzemeyiz die hem de denize ne zaman olsa gidilir die düşündük..kapadokya için ziyaretç yorumlarıda gayet iyiyd.inşallh güzel geçer..ve çalışan bireyler olduğumuz için sadece 1er hafta iznimiz var ve biz birazda kendi evimizde vakit geçirelim die tatili kısa tuttuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?