• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ve mayıs ayında evlenecekler balayı için nereleri tercih ediyorsunuz??

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.478
15.166
498
kızlar 28 nisanda evlenicem ve malum nisan ve mayıs ayında deniz mevsimi olmuyor sizler nereleri tercih edeceksiniz? nişanlım 3 gün balayı iznimizi evimizde geçiririz haziranda senelik iznimizle tatil yaparız diyor sizlerin düşünceleri nelerdir??

canım benimde düğünüme 3 ay kaldı 25 mayıs.
biz balayı için tercihimizi side sueno otelden yana yaptık.mayıs sonu haziran başı antalyada havalar gayet iyi oluyor.
sanırım seninki nisanda,ozamanda iyi olacağını düşünüyorum. bence düğününüzden hemen sonra gidin bal günlerinizi iyi değerlendirin derim ben :))

teşekkür ederim cnm bende hemen balayına çıkmak istiyorum ama nişanlım mayısta denize girilmez diyo başka şey demiyo denize aşık biri denizin tadını çıkarmak istiyorum diyor
ve tabikide hava daha güzel olsun ki birlikte daha iyi vakit geçirelim diyor bende otel odasından çıkmak istersen dışarda vakit geçiririz diyorum:17::17: neyse kızlar ya sizce denize girilir mi mayıs ayında kimse bir fikir yürütmeyecek mi herkes bakıp bakıp çıkmış tek başıma yazışıyor gibi bir duruma düştüm :14:

Tatlım benmde düğünüm nisan 6-7 ve bende aynı senn gbı kararsız kalmıstım ama araştırırken bi yer buldum.sessiz sakin kafanı dınlemek ıstersen muazzam bır guzellık olan kazdağlarına gitmelisin o kadar guzel kı bende orayı dusunuyorum hatta bı otelle ırtıbata gectım bıle:)

Tatlım benmde düğünüm nisan 6-7 ve bende aynı senn gbı kararsız kalmıstım ama araştırırken bi yer buldum.sessiz sakin kafanı dınlemek ıstersen muazzam bır guzellık olan kazdağlarına gitmelisin o kadar guzel kı bende orayı dusunuyorum hatta bı otelle ırtıbata gectım bıle:)

ay cnm ne güzel hangi otel acaba bende nişanlımı ikna edebilirsem oraya gidebiliriz ama deniz sevdasından vazgeçermi bilemiyorum:31:

teşekkür ederim cnm bende hemen balayına çıkmak istiyorum ama nişanlım mayısta denize girilmez diyo başka şey demiyo denize aşık biri denizin tadını çıkarmak istiyorum diyor
ve tabikide hava daha güzel olsun ki birlikte daha iyi vakit geçirelim diyor bende otel odasından çıkmak istersen dışarda vakit geçiririz diyorum:17::17: neyse kızlar ya sizce denize girilir mi mayıs ayında kimse bir fikir yürütmeyecek mi herkes bakıp bakıp çıkmış tek başıma yazışıyor gibi bir duruma düştüm :14:

girilir canım denize hıc sıkma canını ilk heyecanlar guzel oluyor bence 3 ay sonraya atma balayını sonra ilk gunler gibi hissedemessin izmirde yaşadım ben bi süre nisanda sıcak oluyor ege akdenız gırılebılır denıze yazın kavurucu sıcagında grmekten iyidir emın ol canım

kızlar 28 nisanda evlenicem ve malum nisan ve mayıs ayında deniz mevsimi olmuyor sizler nereleri tercih edeceksiniz? nişanlım 3 gün balayı iznimizi evimizde geçiririz haziranda senelik iznimizle tatil yaparız diyor sizlerin düşünceleri nelerdir??
bizde geçen sene mayısın son haftasında evlendik...balayına bodruma gittik...buz gibiydi deniz=/ bir kere denize girdim onda da girmemle çıkmam bir oldu=/ antalya yı tercih edebilirsiniz..akdeniz daha sıcak oluyo sonuç olarak...nacizane tavsiyem=/

Doğum günümde evleniyorsun :nazar: :16:
Ben olsam deniz olsun olmasın, bi yerlere giderdim. Yani sırf gezme amaçlı. Tabi bilmiyorum insanlar balayında gezmek istiyor mu ama :1: :17:

benim düğünüm de 20 nisan da allahın izniyle.biz kapadokya ya gideceğiz.2 gece 3 gün sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri içeçekler arada aparatifler kapadokya turu toplam 500 tl.fiyatıda gayet uygun geldi bize..denz kenarı düşünmedik biz hiç havalar tam ısınmaz yüzemeyiz die hem de denize ne zaman olsa gidilir die düşündük..kapadokya için ziyaretç yorumlarıda gayet iyiyd.inşallh güzel geçer..ve çalışan bireyler olduğumuz için sadece 1er hafta iznimiz var ve biz birazda kendi evimizde vakit geçirelim die tatili kısa tuttuk

Merhaba düğünümüz aynı gün :) Şimdiden tebrik ederim. Biz 1 gün sonrasında Antalya Belek IC Hotels Santai'ye gideceğiz. Erken rezervasyonla herşey dahil ayarladık. Şuan fiyatları yüksek fakat güzel bir yere benziyor.

benim düğünüm de 20 nisan da allahın izniyle.biz kapadokya ya gideceğiz.2 gece 3 gün sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri içeçekler arada aparatifler kapadokya turu toplam 500 tl.fiyatıda gayet uygun geldi bize..denz kenarı düşünmedik biz hiç havalar tam ısınmaz yüzemeyiz die hem de denize ne zaman olsa gidilir die düşündük..kapadokya için ziyaretç yorumlarıda gayet iyiyd.inşallh güzel geçer..ve çalışan bireyler olduğumuz için sadece 1er hafta iznimiz var ve biz birazda kendi evimizde vakit geçirelim die tatili kısa tuttuk

karlık evi miydi canım sizinki de? herkes orayı tavsiye etmiş yaa :KK51:

konu çok eski ama benm düğünümde 1 nisan. denize fln girilmez yaniçok riskli sonra hastalanıp yatılır ki istemiyorum. yurtışı turlarına mı çıksak ne yapsak bilemiyorum şurda 43 günüm kaldı ya :(( nisanda evlenenler nereye gittiniz bakim? :)

Back