Gelinbaşı ve Gelin Tacı Nişan ve Gelin Saçı İçin Düğün Salonunun Kuaförüne Güvenilir mi?

aslım bence hiç risk alma bizim inegölde değildi bursada birçok salon kuaförü de ayarlıyo ama
çok basit bi topuz yapıyolar ya da salık bırakıyolar ama evde yapsan daha güzel olur
sonuçta 1 kere oluyo bence kıy paraya başka yerde yaptır

bi araştırıyımda duruma göre bakcam canım

bnm salonun anlasmalı oldugu kuaför cok buyuk bırsuru ustalar var ve cogu dugun salonuyla anlasmalı sacları super yapıolar ama makyajda batırıyolar.ve ben ogun bırsuru gelınle aynı salonda olmak ıstemeyecegımden salonunkını tercıh etmeyecegım.bu arada hangı kuaförle konussam provayı önermıyorlar cunku ogunun heyecanından hıcbır prova bırbırının aynısı olmazmıs buda ogun böle olmamıstı sımdı nıye böylefelan dıye moralınızı bozabılırmıs bana mantıklı geldı.5 ay vr ve mahallede ıyı bı kuaför buldum denıcemyaptıgı saclara felan bakıcam zaten kuaför profosyonellıgını fönçekısınden bıle bellı eder bence öle işte

dogru dıyosun cnm .. bkalm ıns ıyı bı yerdr gıdecegm yer hakknda hc bı fıkrm yok olmadı bı fon cektırmeye gderm yada önceden teftişe sırnaşık şey

Bence mutlaka elinde beğendiğin modelin fotografları olsun.Yoksa saçı istediğin gibi yapamıyorlar sonrada sen anlatamadım diyorlar.

Kızlar banada bir fikir verirmisiniz bizimde tuttuğumuz salon anlaşmalı kuaföre yönlendirdi indirim yapıyolar mesela normalde komple gelin paketini 125 liraya yapıyolar ama bizi salon yönlendirdiği için 100 lira sadece gelinbaşı ve makyajıda 50 lira fotoğrafçıda yakın kuaföre temiz biyere benziyodu gerçi gittiğim saatte saçı yapılan kimse yoktu göremedim bide saçımın boyası geldi onu yaptırcam onun için fiyat aldım boyası balyajı 80 dedi burası hem denemiş olurum hem ayağım alışır sonuçda bedava yapmicak birde mahallede bi kuaför var ordada bayramda fön çektirdim pek beğenmedim ama saç güzel kesiyo orasıda aynı fiyatı verdi orayla henüz düğün için konuşmadım fakat 150 yazıyo broşüründe bu arada saçımı daha önce kozyatağında yaptırmıştım ama burası pahalı yapıyo nerdeyse bu söylediğim fiyatların 2 katı nişanlımda bana bıraktı şu an diplerimde baya çıktı yaptırıcam ama napsam nereye gitsem şaşırdım sizce napim bi fikir verirmisiniz maltepede düğün kuaför ve fotoğrafçı orda evimde bi 25-30 dakka mesafede nişanlım ben seni götürür getiririm dedi kuaförden çıkıp hemen fotoğrafçıya gideriz diyoruz ama ben bi karar verebilirsem

kızlar düğün salonunun ayarladığı kuaföre gittim nişanımda geçen hafta... 1 hfta önceden saç provası bile yaptılar ve saçım tam istediğim gibi oldu ya süper oldu walla :lepi:

bizim burdada gelinlikçinin kuaförü oluyorrr..
bende gelinlikçideki kuaföre gitcemm fotografçı tam yanında falan baya rahat olcak...
böle yerlerin avantajı gittiginiz zaman sadece siz ve tanıdıklarınızın olması..dışarıdan bi kuaföre giderseniz başka dışarıdan kişilerde oluyor..

ben gittim bin pişman oldum... o zaten bi yalan yanınızda gelen 2 kişiden hem onların parası hemde sizin gelin saçınızın parasını söke söke alıyorlar... cevap sayım yetse nişan resmimi eklerdim.. bu kaar sallama yapabilirlerdi...

Yaa okuyunca gözüm korktu kızlar. Ben bursada oturuyorum. Nişan için tuttuğumuz salonun anlaşmalı olduğu kuaföre gitmesem mi acaba? bursada bulvarda meliha kuaförmüş, bursada olanlar duydunuz mu hiç?:26: lütfen yardım edin

Kızlar bende napıcamı bilmiyorum, çok paniğim günlerdir.Düğün salonunun anlaşmalı olduğu bi yer varmış bilinçaltım kesinlikle kabul etmiyo bunu çok tedirginim. Benim kuaförüm vardı hep oraya giderim die düşünüp dururken nerden çıktı bu :26:
Maddi açıdan düşündüğümde evet kıyamıyorum bi çuval paraya ama bi yandan da o gün benim gnüm en özel gnüm.Bunun bide kına gecesi var e yanında gelecek kardeşin arkadaşın vs. var.Offf napcam bilmiyorum inş 17 eylül mutlu biter ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…