evde olmz tabi ya sokakta da tabi..
ya dernek ya salon bende salon istiyorum çünkü en çok oynama imaknı kına gecesinde oluyor.
dügünde pek olmaz...
cnm benim kuzenim gitmişti istedigi modeli yapmamışlardı işte anlaşma böyle fln die bütü gelinleri aynı yapıolarmıs sacma kuzenimde dugun gunu baska kuaför aradı gitti bence sen git en azından prova yapın de istedigin modeli şöyle bi yapsınlar hemen görmüş olursun
Yoo düğündede döktüreceğiz benim sözlüm çok oynaktır bende öyle kaydirigubbakcemile3
Kardeşim amcamlar halamlar bütün akrabalarım sözlümün akrabaları herkes sever oynamayı ...
Kına gecesininde çok hareketli geçeceğine eminim
Kına gecesinde abiye giymeyeceğim ben yöresel kıyafetimizi diktirecek kayınvalidem,kapalıçarşıdan böyle pullu pullu ışıl ışıl bi kırmızıdan
Senin düğün ne zaman ? Sözlümüydün nişanlımıydın sen?
aynen aynen bende öyleyim sivaslıyım malum:teytey:
ama dügünde takı merasimi oluyorya o sebeple dedim ben..kınada ful boş...dügüne nazaran anlıyorsun..
5 haziranda dügünüm var.bayanssulusmile
şuan söz taktık şu kar bitsin nişan olcak canım..
Benimde 8 mayısta nişanım var.Sen nasıl bir model düşünüyorsun saçın için?
Nişan salondamı evdemi ?
O takı töreni beni öldürüyor yaa.... Ben güzel hoş bir sandık yada sepet ayarlayacağım takısını herkes onun içine atsın böylece az para takmaya gücü yeten insanlar mahcup olmamış olurlar..Sadece altın ve bileziği üzerimize takarlar para takıları sandığa atılır ki takı çabuk bitsin kaydirigubbakcemile5
Önceden araştırmamışmıydı kuzenin canım?
Ben son ana bırakmadan gidip bir araştırayım olmadı en son ihtimal başka kuaför elbette
:lepi:
nişan bizim köy dernegimizde olucak canım saclarımı kıvırcık yaptırıp yarım toplatıcam..
gelin sacımda kesinlikle topuz olucak canım...:lepi:
kimin ne taktıgını görmek gerekir ama babam öyle der..:1closedeyes:
gitti cnm gitmezmi sen gel şöyle yaparıs böyle die söylemişler gittiği gunde anlasmalı oldugunu bilmiodk demişler
orası öyle canım evet :)
Nişanlığını kabarık mı istiyorsun abiye mi?
canım ben aldım bile nişanlıgımı kabarık degil...
malum gelinlik kabarık olacagı için.. kabarık istemedim ben.. ya sen?:smiley-cool:
Aaaa.... işe bak yaaaa bilmiyorumkismile
Kuzeninin saç modelinin resmi falan warmı canım cok merak ettım sımdı ya
orada yaptırmadı canım dedim ya dugun gunu baska kuaför aradı onlar maşayla saralım acık kalsın öyle yapıoruz demişler kuzenim topuz yaptırmıstı
bence bu anLasmaLı kuaföre gidip anLasmaLı oLdugun saLondan geLdigini söyLeyip giyecegin kıyafeti anLatıp sana neLer yapabiLecekLerini bi sor.
senin önüne sunacakLarı secenekLer biLe onLarın isinde ne kadar iyi ya da ne kadar kötü oLdukLarı hakkında ipucu verir diye düsünüyorum.
sana sundukLArı secenekLer kesinLikLe seninLe ve kıyafetinLe aLakası oLmayan seyLerse hic o kuaförün üzerinde durmazsın ve kendine yeni ve hesapLı bi kuaför ararsın canım.
ben kesınlıkle kabarık ıstıyorum gelınlıgın yerı ayrı nısanlıgın yerı ayrı..gelınlıkte evlenıyosun sonucta ıstesende ıstemesende kabarık oluyo gercı yenı cıkan kabarık olmayan gelınlıklerı saymıyorum ama... sonucta nısanda ıstedıgın renk ıstedıgın modelı secmekte ozgursun ama salonda olan nısanlarda kabarık modeller daha gosterıslı bence..gerçi fıyatta farkedıyo normal abıye ve kabarık modeller arasında ama sonucta dusunsene herkes abıye gıycek zaten e sen nasıl ayırt edıleceksın gelın oldugunun bı belırtısı olması lazım... sen hangı renk aldın abıyeyı canım nasıl bır model resmı falan warmı abıyeler ne kadar ortalama
benim ki dernekte ama olsun salondada olsa kabarık olmayan..evet herkes abiye giyebilir ama ben herzaman fark yaratabilecegimi bilirim.. salonda olsa tercihim yine aynı canım..
nişan olunca albümü eklicem bakarsın sen aldınmı nişanlıgı bakıyormusun yoksa?..
benım nısan daha mayısta oldugu ıcın sımdıden almak ıstemedım sonra baska bısey gorcem onda aklım kalcak en ıyısı su havalar bı geçsın mart gıbı falan bakmak.ne renk aldın abıyenı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?