canım benimkinde de var öyle ama ben o hakkım kına için kullanmayı düşünüyorum öyel yapıcam yani..
bilmedigim ellere kendimi bırakamam .sende bırakma bence...
şüpheli duruma düşme bildiginden şaşma derim ben...
bildiğin yerden şaşam derim. bir kere oluyor bu ya yapamazlarsaa
canm kuaföre de bi sor istersen daha önce yaptıkları saç modelleri fln var mı , makyaj saç örnekleri varsa tercih edebilirsin en azından fikir olur ama diğer türlü ben riske atmazdım. ya da düğünden önce prova yapma ımkanları var mı onu bi öğren yoksa düğün günü ben beğenmedim diye ağlamaklı bi gelin olma :):)
Evet canım ama kına içinde aynı salonu tutacağız zaten biz.E o zamanda saçım yine beleşe gelmiş olacak.Yani benim hem nişan hem kına gecesi için hakkım var... En iyisi önceden gidip bi araştırmak sanırım kuaförü bilmiyorumkismileve açık açık konuşmak.. size güvenebilir miyim gibi... yada yaptıkları modellerin resimleri varsa onları görmek...
biliyorum canım benim de var ama ben gelinbaşı yaptırmıcam kii
modellre bak tabii..
her zaman gittigin güvendigin bir kuaför yok mu? ona gitsen daha iyi bence..
aynı salonda kınanda mı olcak?
canım bişiy soriyim o zaman sana konuyla ilgisi yok ama..
kına için salonu ne kadar tuttunuz yani hafta içi uygulaması nedir? salonlarda....
Her zaman gittiğim bir kuaför vardı geçen fön çektirmeye gitmiştim o sırada bir gelin saçı yapıyorlardı acayip hayal kırıklığına uğradım çünkü berbattı eyvahedigeldismile
önyargılı olma canım..
Valla öyle saçlar çıkarıyorlar ki milletin ağzı açık kalıyor..
önceden git görüş istersen, bu da iyi bir yol..
Bız nısan ıcın salonu 1300e... kına ıcınde 500e tuttuk canım 4.leventee..
haftaıcı uygulamasını bılemıyorum canım ama benım kınam buyuk ıhtımal cuma aksamı olur
o zaman şöyle yapmanı tavsiye ediyorum..
kendine model belirle resimde götür ben bu modelin aynısını istiyorum yapabilirmisin de?
anladım canım cuma ise 500 olabilir tabi...çokmuş ama kına için...
Çok zorlanırsın riskli birşey düşünüyosun sen ama çıt çıtı kafa agrıtıyor..o güzel günde onlarımı taşıcan..ohaoldumsmile
gülü seven dikenine katlanırmış ne diyim..
Yapacak bir şey yok canım ben sana araştırdıklarımın içinde en ucuz salon fiyatını söylüyorum valla ... üstelik kına gecesinde müziğide cdden çalacağız... kınada orkestra yok... :sinifsinif: bizim salonda olmasını istememizin tek nedeni hem geniş rahat hemde ev müsait değil kına için bizim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?