Bende kullandım sende kusura kalma tatlım :)Pekala korktum gideyim barikib butonumu kullandım ama kusura bakma
Aboooooo demek istiyorum bu fotoya
işte bu kadar taktılar yeterli mi sencenişan fotom
Sonunu düşünen kahraman olamazBende kullandım sende kusura kalma tatlım :)
Aferin sana :)Sonunu düşünen kahraman olamaz
hee kraliyet ailesi gibi bir şey yozgatlıoğulları sülalesiAboooooo demek istiyorum bu fotoyahele kraliyet ailesinemi gelin gittin anacim ehehe..
Vallahi nisanda bisey takilmiyor sanirim.. yani bende en azindan oyle oldu.. yani kv falan bi kolye bile bileklik tarxi bisey takmisti.. dugunde falan oldu o tarz taki olayi.. ama ne biliyim soru garip geldi
bunda pintilik yapacak bi durum yok ki. Sirf sana almiyorlar altinlari kendi ogullarinin gelecegi icinde aliyorlar.Maddi durumları gayet iyi. Güçlerinin yetecegini gayet iyi biliyorum yani. Pinti insanları sevmem kendim çok comertim bu yüzden..
Uuuu:) :) :) o zaman sana saygida kusur etmeyelim bugune bugun premsessinhee kraliyet ailesi gibi bir şey yozgatlıoğulları sülalesi
(yanlış anlaşılma olmasın o foto ironi olsun diye kondu bendeniz değilim tabi ki)
Aha aferimide verdi çocukAferin sana :)
Canım bu saatte canın sıkıldı kime sataşsam diye düşündün beni sectin galiba. :) Ama uyu bence çünkü hiç dikkat çekici değilsinAha aferimide verdi çocuk
Benim dikkat çekmeye ihtiyacım yok canım kk da merak etme senCanım bu saatte canın sıkıldı kime sataşsam diye düşündün beni sectin galiba. :) Ama uyu bence çünkü hiç dikkat çekici değilsin
Ozaman hoşuna gitmeyen konulara yorum yapma canımBenim dikkat çekmeye ihtiyacım yok canım kk da merak etme sen
İstediğim konuya yorum yaparım sen memnun değilsen konu açmaOzaman hoşuna gitmeyen konulara yorum yapma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?