Nişan Nişan Ve Bohça hazırlıklarım :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Herşey çok güzel huzurunuzda hep böyle güzel olsun inşaallah..
Bende ewlenene kadar bakardım böyle güzl olan herşeyi fikir olarak alirdim evlenrken kesin yaparm derdim..Ama hç öyle olmadı:)
Kaynvalidm dha fazla surat yapmasn die herşeydn wazgeçtm tek eşimi alaym kâfi ddm :)
Ama insan içindekileri yaşayamaynca ewlenmş olsa bile ukte kalıyor..
İnşaallah dha dha güzellerini yaşarsnz cnm:)

her ayrıntıya tek tek bayıldım bişey sorabilir miyim mekanı kız evi olarak siz mi tuttunuz kaç kişilik müzikli mi kaça mal oldu

İnşallah canım inşallah, heyecan giderek artıyor. Hayırlısıyla çıkarız işin içinden inşallah..
İnşallah canım heyecan dorukta tabi

Çok güzeller bence istiyorum konuşma balonlarından Eminönünde hangi kısımdan buldunuz canım yakında gideceğim inşallah

her ayrıntıya tek tek bayıldım bişey sorabilir miyim mekanı kız evi olarak siz mi tuttunuz kaç kişilik müzikli mi kaça mal oldu

Canım kız tarafı tutuyor, bizim akrabamız yani ben evde yapmak istiyordum yakın akraba ile ama ev almayacağı için akrabamızın mekanına kaydık. Burası sanırım 100 kişilik, müzik listesini kendimiz hazırlıyoruz yani orkestra' ya falan gerek duymadık, çünkü sırf ev almayacapı çin burayı kabul ettim.
İnşallah canım heyecan dorukta tabi

Çok güzeller bence istiyorum konuşma balonlarından Eminönünde hangi kısımdan buldunuz canım yakında gideceğim inşallah

Canım mısır çarşısının yan tarafından girdik biz hemen adı ne olarak geçiyorum bilmiyorum? İşte bildiğin eminönünün alışveriş yapılacak yeri çıkıyor. Yani inan 3 mağazadan 1' de bulabilirsin.
Her yerde var, özellikle Kına malzemeleri satan dükkanlar da.

Çok teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim..

Teşekkürederim canım çok güzeller gerçekten

işteee buu bayıldımm bu yüzükleree

Gerçekten miiii? Aslında bombeli oluşu benim ilk gördüğümde pek içime sinmemişti, o an neden dikkat etmedeniz derseniz, bu alyanslar da numara yoktu, parmaklarım küçüktür, çok alakasız modeller denedik. Neyse ki orta kalınlıkta bir model olduğundan parmağımda sırıtmıyor. Takınca hoşuma gitti yani..

canımm, o konuşma baloncuklarını ne kadara aldınn :26:

Canım onların tanesi 1 lira 1,5 lira gibi değişiyor. Daha büyükler var darısı başına listesi, o 3,50 liraydı mesela.
Teflerin 6 tanesi 20 lira, taçların tanesi 3,50 lira bu şekilde canım..

Canım onların tanesi 1 lira 1,5 lira gibi değişiyor. Daha büyükler var darısı başına listesi, o 3,50 liraydı mesela.
Teflerin 6 tanesi 20 lira, taçların tanesi 3,50 lira bu şekilde canım..

sağol canımm, demek ki onları gidip eminönünden temin etmek lazımm

Eklentiler

• $1402587029187.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…