hepsi çok güzell ya burda toplu olarak görünce daha iyi oldu hemen hemen her şeyi düşünmüşsün
inşallah nişanın da istediğin gibi geçer
fotoğraf çekimi için alacağın aksesuarlarıda merakla bekliyorum
ben de gerçekten bayıldım zevkinee
nişan fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorummm
hepsi birbirinden güzel....
ama özelikle alyans saat ve yüzük yükseltileri tam istediğim gibi bayıldımmm
tüm ayrıntıları merakla bekliyorummm
çokk mutlu olursunuz inşallah
Harika her birine ayrı ayrı bayıldım o kadar güzel anlatmışsın açıklamışsın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok güzel geçer herşeyin gönlünce olmuş öyle de olsun inşallah
canımm benim..beraber şafakları saydık ve bitirdik seninlee..hepsi harikaa çokk güzel şeçmişsinn inşallah çok mutlu olursunn
Herşey harika görünüyor=) Bütün detayları düşünmüşsün masadaki muma kadarBen çok beğendim =) Dilerim nişanda tam istediğin gibi geçer Birde sakın bizi fotoğrafsız bırakma merakla bekliyoruz hepimiz ortaya nasıl birşeyler çıkacağını ve tabi en başta seni
Çook teşekkür ederim canım benim, Allah herkese nasip etsin inşallah..
İnşallah umduğum gibi bir gün geçiririm.
Smuwila sen bu sitede aşina olduğum üyelerden birisin. Gördüm, çok sevindim. Bütün aldıkların çok harika ama özellikle ayakkabılarına bayıldımmmmmGüle güle giy, mutluluklar dilerim.
Amin canım inşallahÇok güzel geçecek içini ferah tut bu kadar hazırlık herşey harika hiç kötü geçme şansı var mı Bence yokk
canımm hazırlıklarının taammı çok güzelldilerim herşey istedigin gibi olsun
Nurdaaan çok teşekkür ederim canım, ilk konuştuğumuz zamanlar aklıma geliyor şimdi, nerden nereye dedirttriyor gerçekten de hayat, Allah sana ve diğer tüm topiğimizin bekar kızlarına nasip etsin inşallah.