- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
begendigim modelleri paylasmak istedim kızlar fikir olsun diye.![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya bu yastık olayına yabancıyım. artık bu mu moda? bu ay içinde nişanım var ve yarın tepsi alacaktım; ama bunlar da hoşuma gitti. tepsi gibi biri mi tutuyor bunu yüzükler takılırken?
evettt bunları da biri tutuyo. ben şahsen yastığı tercih edicem, hem daha sonra evimde tatağımın üstünde falan dekor olarak kullanabilirim opuyorumnanaktan hatıra olarak kalmış olur opuyorumnanaktan
hımmm hazır süslenmiş tepsi alıcaktım. bu yastıkların fiyatı nedir acaba yaklaşık olarak? tepsiyle farkı çok mu ki?
yatağın üstüne koymak iyi fikir, haklısın cnm. :)