Nişan Nişan tepsisi sorunsalı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

elmalikurabiyee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
1.862
1.491
133
Merhaba hanımlar,

14 şubatta nişanım var inşallah. Nişan tepsisi beni çok geriyor. 1 kerelik kullanılacak bir tepsiye o kadar para vermek istemiyorum. Kendim yapmaya karar verdim. Acaba yanlış mı düşünüyorum diye sormak istedim. Ayrıca genel olarak fikirlerinize de ihtiyacım var. Nişan evde olucak renk oalrak mürdüm düşündüm. Hediye olarak kahve çekirdekleriyle dolu kavanozlar vereceğim. Başka ne yapmalıyım? Ufak detaylar ev süslemeleri vs? Konsept yaptığım belli olsun istiyorum. Bir tepsi bir hediyeyle olmaz ki bu iş

mürdüm rengi tül alıp kapınıza asabilir ve apartmanın merdivenlerine sarabilirsin
ev içine ben çok beğenmiyorum süsleme yapılmasını ama o hediyelikler için bir sepet ayarlayıp o sepeti yine mürdüm rengi tüllerle süsleyebilirsin. Yüzük ve takı kurdelalarınızı mürdüm olarak alabilirsin. İğneliğin mürdüm olabilir. Misafirlerinizin kullanıcağı peçeteleri mürdüm rengi alabilirsin. Birde halay mendilleri tabi :) onlarda mürdüm bulabilrsen çok tatlı olur. Nişan tepsisine gelince bende çok düşünmüştüm ama sonra alyans alırken kuyumcuda hediye ettiler oldu bitti. sonrasında evimde kullanıcam inşallah ve bencede çok para verme değmez ama illa alacaksan da eminönünden ucuza bulursun diye düşünüyorum. Yada vintage tarzı bir tepsi alıp mürdüm rengi yapay çiçeklerle süsleyebilirsin. Bu malzemelerin hepsini tuhafiyelerde de bulabilirsin hemde çok ucuza getirirsin.

Fikirler ve yorumlar için teşekkür ederim. Çok geriginm herşey çok güzel olsun istiyorum. Ve stresliyim sürekli. Ufacık birşey beni ağlatıyor. Sevgilim en son dedi ki biz mutlu oluruz diye düşünerek bu yola girmiştim. Ama sen sürekli mutsuzsun. Ne önemi var tepsinin hediyenin. Bunlar seni böyle gerecekse mutsuz edecekse olmasınlar daha iyi dedi. O an farkettim ki hata ediyorum kendimi sıkıyorum. Herşeyi hazır alcam amaan valla bunalmışım bende

Ayy inanki aynı duyguları yaşıyoruz seninle cidden çok benziyoru konunu ilk okurken kendim yazdım sandım zaten canım aynen varya herşeye sinirlenmeye başladım şimdide kafayı bohçaya taktım bohça işine nasıl yapalım nasıl edelim yapsakmı etsek mi diye cidden daha yüzüklerimiz alıncak pasta bilmem ne daha ailesi tanışmadı babam tanışmadı ne dicek ne edecek off sorma bayılcam ama herşeyin hayırlısı olsun sende sıkma canını

ay aynısı valla. ailelerin haberi var ama daha tanışma olmadı. sevgilim şehir dışında haftaya gelmesini bekşiyoruz hızlıca girişeceğiz işlere

Kader ikiziyiz sanırım evlenme teklifi de almadım. bana bir yüzük lmış o kadarını biliyorum da teklif nasip olmadı bile

Kader ikiziyiz sanırım evlenme teklifi de almadım. bana bir yüzük lmış o kadarını biliyorum da teklif nasip olmadı bile

Ben de yeni aldım teklifi bence alttan altan laf vur yoksa etmez ama etsiin yaa sonuçta o güzel bir anı etmesede üzülme uzun ilişkilerin kaderi bu

Ben de yeni aldım teklifi bence alttan altan laf vur yoksa etmez ama etsiin yaa sonuçta o güzel bir anı etmesede üzülme uzun ilişkilerin kaderi bu
Şimdi ayrı şehirlerdeyiz diye birşey demiyorum. Bir de herşeyi çok kafama takıp üzüldüğüm için bu konuyu düşünmemeye karar verdim canım.

Kızlaaaaarrrr o kadar konuştum konuştumm ve tepsi siparişi verdim cidden yani ama ne yapim ben panik bi insanım ve erkek arkadaşım dediki bak ben senin huyunu biliyorum istediğin gibi yapamassın bi problem olur üzülürsün dedi sipariş ver kurtul dedi vallahi bende kendimden şüphelendim uğraşırdım ama şurda ne kaldı 15-17 gün falan kaldı çalıştığım için vaktim olmuyor hiç uğraşamayacağımı düşünerekten bu tepsiyi 180-TL'ye sipariş veriyorum

Umarım tam istediğim gibi olur napim artık herşeye para gidiyor bunada gitsin sırf üzülürüm içimde kalmasın diye verdim gitti sipariş nasıl güzelmi

merhabalar, tepsi gerçekten çok şık. size mutluluk getirsin.

fakat genel olarak söylemek istediğim, bu süreçte çok ince düşünmeyin, yapılacak çok şey oluyor, her birine uzuun uzun vakit ayırınca insanın en sonunda morali bozulabiliyor.
nişan gecenizde şimdiden iyi eğlenceler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…