Nişan NİŞAN TARİHİ İÇİN UYGUN ZAMAN HANGISI

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Iyi de sizin ilişkiniz başlamış zatennn

Nişan sadece bir tören nişanlanmak için törene dahi gerek yok

Nişan karşılıklı evlenme Vaadidir

Esasen evlilik teklifi nişandır

Yalnız evlilik öyle yıldıza aya bakmaz dünyevi ve insanidir

ilahi Kızlar aklımdan geçenlere tercuman olmuşsunuz cevaplara çok guldum zaten çoğunu beğendim. Sana gelince konu sahibesi heyecanını anlıyorum burda bi çoğumuz nişana söze duğune çok onem verdi ben dahil.her kuçuk ayrıntıya takılırdım .süprizi bozmuş gibi olmiyim ama bunların hepsi gereksiz ayrıntı.evlendikten sonra sen eşın ve hayatın gerçekleri uçunuz başbaşa kalacaksınız.mutluluklar.

Çok şaşırdım gerçekten şubat ayı hasat zamanı dolunay bunları yazmışsınız sonra yine kaderi yazacak Allah tır demişsiniz.
Ne olursunuz böyle şeylere tamah etmeyin
Annenizin dediği gibi sırasıyla olur gider yani bunları nasıl düşündünüz bilmiyorum hayırlısı ise olsun dersiniz.

Tamam belki de yanlış düşünüyorum kafam çok karıştı ya......bana bir yol gösterin valla.......herkes bir şey diyo.....belki de herkesin lafına bakınca böyle oldu.......ama kafamı karıştığı bayagi belli yorumlarınızdan.....tamam önce görücü gelecekler sonra istemeye doğru mu anladım. ....bunu için takilma bir şeye diyorsunuz yani

Aslında onun bilincindeyim de sanırım manevi desteğinize ihtiyacım var......çok heyecanliyimmmmm

Ay tüh görüyomusun bak, keramet şubattaymış.
Yaaaaaaaadalga geçmesinden. ...tamam biliyorum saçma ama işte akla ihtiyacimm
doğru valla

Şubat başı sözlenenlerin hepsi musmutlu ve sonsuza dek mi evli kalmışlar
Verdiğiniz cevaplar gerçekten yüzümü güldürdü yemin ederim bir insan incitilmeden ancak bu şekilde elestirilebilir......hassas davrandiginiz icin tesekkurler....

Aamaaann bir de benden şikayet ediyor sevdiceğim. Fazla telaşlısın kafaya takıyorsun diye. Bunları ona söylesem adam vazgeçer herhalde benden
Takılacak başka birşey mi bulamadınız? 14 şubatta yapıcaz biz sizide bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…